3 mythen over Dedicated Servers

Shared, Dedicated, VPS of cloud hosting? De termen vliegen je rond de oren wanneer je meer wilt weten over de hardware achter al dat online gebeuren. Hosting bedrijven zoals de Nederlandse firma Snel.com leveren veel verschillende diensten en soms is het wat lastig om door de wolken de lucht nog te zien. (Om in de terminologie van ‘de cloud’ te blijven.) 

 

Dedicated Servers zijn alleen voor hele grote bedrijven

Het eerste dat je vindt als je op zoek gaat naar informatie over Dedicated Servers is dat deze ‘erg duur’ zijn. Om precies te zijn, het is de duurste optie van hosting. Maar Dedicated Servers bieden heel wat voordelen die ook voor kleinere bedrijven erg interessant zijn. Snel.com bieden ze echter ook budget Dedicated Servers aan. Waarmee ze laten zien dat deze top vorm van hosting wel degelijk toegankelijk is voor de kleinere budgetten. Indien je vragen hebt omtrent budget Dedicated Servers, dan staan de medewerkers van dit bedrijf je graag te woord. 

 

Voor een Dedicated Server heb je dedicated IT-personeel nodig

Al kun je dan bij bedrijven als Snel.com voor een laag bedrag aan een Dedicated Server komen, om deze te kunnen gebruiken, lees je online, heb je gespecialiseerd IT-personeel nodig. Iets wat veel kleinere bedrijven zich niet kunnen veroorloven. Toch met alle voordelen van een Dedicated Server zou je bijna overwegen om een nieuwe vacature uit te schrijven. Bij Snel.com lezen we echter dat dit helemaal niet nodig is. Met een aanbod van managed Dedicated Servers zorgen ze ervoor dat ze naast de server-dienst ook het probleem van dedicated IT-personeel opvangen. 

 

Een Dedicated Server is slecht voor het milieu

Sharing, is caring, niet waar? Zo’n hele server voor jou alleen kan een behoorlijke belasting zijn voor het milieu, helemaal als je hem als kleiner bedrijf misschien niet optimaal benut. Zou je daarom maar als milieubewuste burger toch kiezen voor een shared server? Met alle nadelen van dien? Bij Snel.com lezen we dat het ook anders kan, door bij hen een budget Dedicated Server af te nemen verleng je de levenscyclus van de servers. Weggooien is zonde is dus het motto waar je naar kunt luisteren. Op deze manier ben milieubewust bezig en heb je een aanwinst voor je bedrijf.

 

Kortom, een Dedicated Server, met al haar voordelen, is dus misschien wel degelijk een optie voor jou en je bedrijf. Ben je niet helemaal zeker welke server opties voor jou het meest optimaal zijn? De klantenservice van Snel.com staat erom gekend je snel en eerlijk van persoonlijk advies te voorzien. Dit hostingbedrijf van Nederlandse bodem is een pareltje, waarvan het de moeite waard is om ze eens beter te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *