4 zomerse relatiegeschenken om personeel te verblijden

Kun je ook zo genieten van het zonnetje? De zomer is een heerlijke tijd. Vaak zijn je medewerkers al blij, maar je kunt ze nog blijer maken. Een leuk relatiegeschenk brengt een extra grote lach op de gezichten van jouw personeel. En met deze zomerse tips zullen ze jouw bedrijf tijdens de zomervakantie niet vergeten!

Voor bijna alle relatiegeschenken hoef je niet eens meer de winkel in te gaan. Je kunt namelijk zeer gemakkelijk online relatiegeschenken met logo bestellen. Twijfel je nog over het geven van een relatiegeschenk aan je personeel? Lees hier waarom je een relatiegeschenk geeft.

Abonnement op tijdschrift

In de zomer zitten we meer buiten en lezen we ook vaak meer. Boeken of tijdschriften, het maakt niet uit. Het zijn gewoon de heerlijke momenten waarin je vaak even tot rust komt. Je werknemers maak je dan ook ontzettend blij met een abonnement op een tijdschrift naar keuze. Dit hoeft natuurlijk echt geen jaarabonnement te zijn. Je kunt dit op verschillende manieren regelen. Kies bijvoorbeeld zelf een aantal magazines uit en laat je werknemers daaruit kiezen. Vaak hebben tijdschrift een proefabonnement van drie maanden, en dat is perfect voor de zomer. Of je geeft ze bladcadeau. Dan kunnen ze het zelf allemaal regelen en ligt elk tijdschrift binnen handbereik.

Kaartspel

Kun je zelf nog al die zomeravonden op de camping herinneren, waarin de avonden werden gevuld met spelletjes spelen. Pesten, jokeren, klaverjassen of in je eentje een potje patience. Een kaartspel hoort bij de zomer. Gemakkelijk mee te nemen en iedereen kent vaak de regels wel. Om het persoonlijker te maken kun je een kaartspel bedrukken met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf of een persoonlijke boodschap om ze bijvoorbeeld een hele fijne vakantie te wensen. Dan is het nu tijd om de kaarten te schudden.

Barbecue-pakket

Barbecueliefhebbers opgelet, want dit wil je hebben! Wat is nou lekkerder dan een mooi pakket voor de barbecue? Bijna iedereen steekt in de zomer de barbecue wel eens aan, en daarom zal dit pakketje in goede aarde vallen. Een aantal lekkere sausjes, rubs, rookhout en misschien zelfs een leuke gadget zoals een vleesthermometer of een injector. Je kunt het eventueel nog aanvullen met een lekker drankje zowel voor je personeel als de kinderen. Een heerlijke zomeravond waarvoor ze jou zullen bedanken.

Koeltas of koelbox

Dit is zo’n ding die je eigenlijk in huis moet hebben, maar altijd vergeet aan te schaffen: de koeltas of koelbox. Maar eerlijk is eerlijk: dit is wel onmisbaar. Een dagje naar het strand, een rondrit met de auto of op de fiets, even picknicken in het park: met al die gelegenheden is een koeltas of box een uitkomst. Zo blijven je drankjes en hapjes lekker koel en zit je uiteindelijk geen warme salade weg te spoelen met lauw water. Geloof ons: een koelbox of tas is het geschenk waarvan jouw personeel niet eens wist dat ze het wilde, maar nu niet meer zonder kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *