5 praktische zakelijke geschenken om je personeel mee te verblijden

Het weggeven van zakelijke geschenken is een van de beste manieren om jouw waardering voor personeel te laten blijken. Er zijn veel leuke voorbeelden van personeelsgeschenken te bedenken, maar écht scoren doe je met een zakelijk geschenk dat naast leuk ook lekker praktisch is. Met onderstaande cadeau ideeën weet je zeker dat jouw personeelsgeschenk wordt gebruikt en gewaardeerd.

1. Geef een gepersonaliseerde thermosfles, bijvoorbeeld per afdeling

Een super cadeau voor werknemers is een gepersonaliseerde thermosfles. Dit zakelijke geschenk is een echte win-win situatie. Je werkt er duurzaamheid en gebruiksgemak mee in de hand: een her-vulbare thermosfles betekent minder wegwerpbekers, minder afwas én altijd warme koffie. Er is geen werknemer die hier niet blij van wordt! Geef een grote thermosfles met ludieke bedrukking per afdeling cadeau, of zorg voor een gepersonaliseerde thermosfles voor iedere werknemer.

2. Super praktisch: een rolmaat met het bedrijfslogo

Dit originele zakelijke geschenk is vooral geschikt voor werknemers in de bouw. Of je nu een aannemer, architectenbureau of meubelzaak bent: jouw personeel zal dit praktische cadeau overal mee naartoe nemen! Een goede kwaliteit rolmaat met het bedrijfslogo is voor werknemers fijn om mee te werken en komt bovendien professioneel over. Misschien blijven er wel een aantal rolmaten over om uit te delen aan zakenrelaties?

3. Gepersonaliseerde powerbanks. Handig voor onderweg!

Zijn jouw werknemers veel onderweg, in de auto of misschien zelfs naar het buitenland? Dan is een gepersonaliseerde powerbank hét personeelsgeschenk voor hen. Er is niets zo vervelend als een lege telefoon of computer terwijl je net die laatste mail aan het tikken was. Een bedrukte powerbank van de baas zorgt in dit geval zeker voor blije gezichten!

4. Een echte eyecatcher: laat een luxe pen graveren

Een bedrukte pen lijkt niet het meest originele cadeau, maar een gepersonaliseerde luxe pen zal door jouw personeel zeker worden gewaardeerd! Een pen die goed in de hand ligt en is gegraveerd met de eigen naam en functie is een echte eyecatcher en zal dan ook veel gebruikt gaan worden op kantoor en tijdens afspraken buiten de deur. Laat de pen graveren en geef hem cadeau in een luxe cassette.

5. Praktisch en veelgebruikt: een notebook laten bedrukken

Nog zo’n kantoorartikel dat veel wordt gebruikt is het notebook of aantekeningenboekje. Wil jij zeker weten dat jouw zakelijke geschenk ook praktisch is: kies er dan voor om een notebook te laten bedrukken. Dit personeelsgeschenk is professioneel en zal zeker worden gebruikt. Succes gegarandeerd!

TIP: Hier lees je alles over de voordelen van relatiegeschenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *