5 Redenen waarom je nu naar gefilterd water moeten switchen

Ben je het zat om altijd maar dure flessen water te kopen? En daar ook nog eens mee te moeten sjouwen? Dan hebben wij het beste alternatief voor deze dure gewoonte: een waterfilter systeem. Waterfilters zijn er in alle soorten en maten, van een waterdispenser van Brita tot filtersystemen, wij gaan je vertellen waarom je nu de switch moet maken.

1.     Je bespaart geld

Als je water in flessen koopt in plaats van uit de kraan te drinken, lopen de kosten van al die flessen snel op, zelfs als je in grote hoeveelheden koopt. Een filtersysteem kan je hele huis een betere kwaliteit water geven voor aanzienlijk minder geld. Lijkt ons een goede reden.

2.     Verbetering van de smaak

Veilig en zuiver drinkwater betekent ook beter smakend drinkwater. Eten en drinken bereid met gefilterd water zal ook beter smaken.

3.  Minder zeep en wasmiddel nodig 

De mineralen in normaal water zorgen ervoor dat zeep en wasmiddelen niet optimaal zijn werk kunnen doen. Door water te filteren, maak je het water in feite zachter, waardoor je dus minder zeep, shampoo en wasmiddel hoeft te gebruiken. Dit betekent ook in de regel ook dat je minder van dit soort producten hoeft aan te schaffen, wat op je jaarlijkse basis behoorlijk wat scheelt.

 

4.     Het is beter voor het milieu

Het gebruik van een filtersysteem of waterdispenser in plaats van het kopen van water in flessen is veel en veel beter voor het milieu. De plastic stortplaatsen hebben het moeilijk en zoals je veel ziet in tv-series raken oceanen ook vol. Denk ook eens na over de luchtvervuiling die de fabrieken maken tijdens het fabricatieproces van waterflessen. Kies jij voor een beter milieu en wil je graag je steentje bijdragen? Een waterfiltersysteem of dispenser is de keuze voor jou.

5.    Verbeteren van je huid

Het drinken van gefilterd water helpt enorm op het gebied van huidverzorging. Water met een beter gehalte aan mineralen hebben effect op de hydratatie van je huid. Dit doen ze door gifstoffen effectiever uit je lichaam te spoelen. De afwezigheid van chloor in uw drinkwater zal ook helpen bij het creëren van een betere huid. Dit omdat chloor bekend staat om het uitputten van de natuurlijke van je huid.

 

Ga jij over naar gefilterd water?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *