Je dierenartspraktijk is veel meer dan je brood – het is je passie. Als zodanig wilt u dat alles in uw praktijk zo soepel mogelijk werkt om ervoor te zorgen dat elke blaf, miauw en piep de individuele aandacht krijgt die het verdient.

Een van de sleutels tot een soepel lopende dierenartspraktijk is een goede voorraad van de essentiële benodigdheden die u nodig heeft bij uw dagelijkse werkzaamheden. U wilt niet midden in een procedure iets belangrijks opraken. U kunt altijd de benodigdheden bij de hand hebben door ervoor te zorgen dat uw voorraadkast volledig is gevuld met de benodigdheden.

Hier zijn verschillende items die u niet mag missen in uw dierenartspraktijk.

Houders voor medisch afval en afvalzakken voor biologisch gevaarlijk afval

Medisch afval is niet iets dat lichtvaardig moet worden opgevat. Volgens de EPA wordt de inzameling en verwijdering van medisch afval sterk gereguleerd door een aantal instanties, waaronder de CDC, OSHA, de FDA en verschillende overheidsinstanties.

Gezien de strikte richtlijnen voor medisch afval en de mogelijke gevaren voor de volksgezondheid door onjuiste inzameling en verwijdering, is dit zeker iets dat u goed wilt doen. En daarvoor heb je de juiste apparatuur nodig.

Een roestvrijstalen, met voet bediende houder voor medisch afval is het beste type container voor de klus. Met het pedaal kunt u het deksel openen zonder uw handen te gebruiken, zodat u niets oploopt tegen medisch afval. De roestvrijstalen constructie is zowel gemakkelijk schoon te maken als duurzaam.

Houders voor medisch afval moeten bekleed zijn met gele of rode biohazard-afvalzakken gemarkeerd met het biohazard-symbool, zodat er geen twijfel bestaat over wat ze bevatten. Biohazard-afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Scherp afvalcontainers

Gebruikte IV-naalden en spuiten zijn een andere vorm van biologisch gevaar dat op de juiste manier moet worden aangepakt. Maar je kunt deze items niet zomaar in een prullenbak gooien. Ze moeten in een speciale container worden geplaatst – een container voor scherpe voorwerpen.

Een afsluitbare aan de muur bevestigde naaldencontainer is ideaal om de inhoud te beschermen totdat ze correct en veilig kunnen worden afgevoerd. Voor degenen die op zoek zijn naar het ultieme gemak, is er ook een verwijdering per postsysteem beschikbaar.

Wegwerp onderzoekshandschoenen

Het hebben van voldoende voorraad wegwerphandschoenen om uw huid te beschermen tijdens examens en procedures is essentieel voor het voorkomen van overdraagbare ziekten.

Latex-onderzoekshandschoenen komen het meest voor. Deze handschoenen zijn gepoederd zodat ze gemakkelijk over je handen glijden. Er zijn ook poedervrije handschoenen verkrijgbaar – door de afwezigheid van poeder kunt u handschoenen gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u overal poeder, uw kleding en alles op kantoor krijgt.

 

Voor mensen met latexallergieën zijn vinylonderzoekshandschoenen een geweldige optie.

Absorberende pads

Het hebben van een ruime voorraad absorberende kussens is de beste manier om voorbereid te zijn op die onvermijdelijke rommelige situaties die zich voordoen bij veterinaire behandelingen. Met deze pads kunt u snel allerlei vloeistoffen op een veilige manier opnemen en afvoeren.

Honden- en kattensnoepjes

Het houden van een verscheidenheid aan lekkernijen is een geweldige manier om angstige patiënten te kalmeren. Traktaties kunnen ook worden gebruikt om goed gedrag te belonen.

Droge hondenkoekjes zijn altijd een hit. Ze zijn gemakkelijk op te bergen en blijven langer vers dan andere lekkernijen.

Voor katten biedt een gevarieerd pakket met verschillende smaken u verschillende geweldige keuzes voor die kieskeurige katten.

Desinfecterende schoonmaakproducten

Laten we eerlijk zijn: dieren behandelen is vaak rommelig. Naast het omgaan met blessures en ziektes, heb je ook af en toe te maken met een “wc” -ongeval in je kantoor.

Het handhaven van een schoon kantoor is essentieel voor blijvend succes. Naast de voor de hand liggende gezondheidsvoordelen (voor zowel mens als dier), ziet het onderhouden van een schone omgeving er ook professioneel uit – en dat kan u helpen uw klantenkring te laten groeien en te genieten van terugkerende klanten.

Medische desinfecterende doekjes zijn ideaal voor die momenten waarop u snel iets moet wegvegen.

Met desinfecterende sprays kunt u grote oppervlakken bedekken. Met een spuitfles in elke kamer kunt u snel rommelige situaties aan. Navullingen zijn beschikbaar.

Chipreader

Om te weten welke eigenaar bij welk huisdier hoort kunt u de chip scannen van het huisdier. Dit kan met behulp van een chipreader. Ook makkelijk wanneer er een gevonden dier bij u wordt langsgebracht, zodat u het baasje kunt vinden.

Raak niet betrapt zonder de essentiële zaken

Het onderhouden van een goed gevulde voorraadkast zorgt ervoor dat u kunt blijven doen waar u het beste in bent, zonder onderbreking – een geweldige dierenarts zijn. Het betekent dat u uw patiënten de aandacht kunt geven die ze verdienen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u iets belangrijks opraakt wanneer u het nodig heeft.