Apparatuur die u nodig hebt om een salon te starten

Het maken van een uitgebreide lijst van welke apparatuur je nodig hebt om een ​​salon te starten, zal een grote eerste stap zijn bij het verkrijgen van financiering voor je salon of bij het opstellen van je cashflowschema.

Enkele van de grootste uitgaven voor het starten van een nieuwe salon, nagelsalon of dagspa zijn benodigdheden. Het maken van een uitgebreide lijst van welke apparatuur je nodig hebt om een ​​salon te starten, zal een grote eerste stap zijn bij het verkrijgen van financiering voor je salon of bij het opstellen van je cashflowschema. Hier is een lijst met salonapparatuur die u nodig heeft.

HAAR

Salonstations, stoelen, spiegels

Stations zijn de belangrijkste plek om te beginnen bij het ontwerpen van uw salon en het maken van het budget voor uw salon. Denk aan de apparatuur waaraan u heeft gewerkt, of interview stylisten die u vertrouwt om te bepalen welke stoelen en spiegels het beste werken. U kunt overwegen om voorzichtig gebruikte salonstoelen, stations of spiegels te kopen in een gesloten of gesloten salon.

Wastafels

Per drie stylisten heb je ongeveer één shampoobakje nodig. Zorg ervoor dat de kommen en stoelen die u aanschaft goed samenwerken en gemakkelijk kunnen worden aangepast voor verschillende klanten. Veel leveranciers van salonapparatuur verkopen rubberen strips die over de wastafels kunnen worden aangebracht om de gevreesde nekkrampen te verminderen!

Drogers

Hoewel drogers misschien ouderwets lijken, kunnen ze enorm helpen. Een drukke stylist kan de ene klant onder de droger zetten terwijl hij of zij aan de volgende begint. Kapdrogers zijn ook geweldig voor opsteekkapsels en andere stijlen die moeten worden ingesteld, maar ook voor kleuropdrachten.

NAGELS

Nagels zijn een van de gemakkelijkste diensten voor een salon om aan toe te voegen, vooral als uw kapsalon veel kleurwerk doet.

Pedicure stoelen

Pedicurestoelen met ingebouwd voetbad laten een nagelsalon er professioneler en ontspannend uitzien.

Manicure stations

Het ligt voor de hand dat als je nagels gaat doen, je een plek nodig hebt om ze te doen.

Nagellakrekken

Een aantrekkelijke weergave van nagellakkleuren is een geweldige manier om iemand te verleiden tot een manicure.

Sanitaire stations

Er zijn verschillende oplossingen om uw nageluitrusting op de juiste manier te ontsmetten. U zult iets willen kiezen dat de apparatuur in het zicht van de klant houdt. Klanten geven er eigenlijk de voorkeur aan dat nagelapparatuur wordt ontsmet.

UV/LED lampen

Als u voldoende ruimte heeft om uw klanten de gelegenheid te geven hun nagels te laten drogen, voorkomt u dat ze vaak gratis opnieuw moeten worden gedaan voor vlekkerige nagels. De droogruimte helpt ook om een ​​ontspannende omgeving te creëren. Zo zijn de lampen van het merk Ugly Duckling bijvoorbeeld erg goed.

Nagellak en accessoires

Natuurlijk heeft u ook nagellak nodig om een mooie kleur aan te brengen op de nagels van uw klanten. Wellicht willen ze hun nagels ook wel mooi versieren met een diamantje. Hiervoor kunt u mooie Swarovski steentjes kopen.

Voordat u salonapparatuur aanschaft, wilt u misschien ook overwegen hoe milieuvriendelijk u uw salon of spa wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *