At your servies!

Ja, da’s service in ‘t Engels, maar daar hebben we het niet over. We willen alleen maar aangeven dat je alles in dienst stelt om de perfecte sfeer te creëren voor je gasten én jezelf.

Je kleding is belangrijk, aangezien niemand minder dan jij je gasten ontvangt, uiteraard. Bovendien heb je er alles aan gedaan om een aantrekkelijke omgeving te creëren.  En je behandelt je gasten natuurlijk correct. We gaan er tenminste vanuit dat je ze ooit nog eens terug wilt zien. Dat betekent dat ze zich gewaardeerd moeten voelen. Zorg daarvoor!

Daarnaast is het heel belangrijk dat je let op hoe je je zelfgemaakte gerechten presenteert. Dat is bijna nog belangrijker dan wat je op tafel zet. Tenminste, wel als je een overrompelende indruk wilt maken en blijk wenst te geven van een vlekkeloos gevoel voor stijl. Beroep je daarom op niets minder dan de beste merken wanneer we het hebben over aantrekkelijk servies!

Schott Zwiesel

Wanneer je je op vakmanschap kunt beroepen, moet je dat ook zeker doen. Al zo’n anderhalve eeuw heeft dit kwaliteitsmerk aan de weg getimmerd om een onberispelijke reputatie op te bouwen op het gebied van kwaliteitsglas. Naast een perfect behoud van smaak en temperatuur springen deze ambachtelijk vervaardigde glazen ook nog eens heel erg in het oog. Dat betekent dat je ze waarschijnlijk op een prominente plek wilt bewaren, zodat je glaswerk een soort van toegepaste kunst wordt!

Maxwell & Williams

In Australië doet men niet moeilijk. In plaats van een onderscheid te maken tussen stijl en eenvoud, worden deze twee uitersten moeiteloos samengebracht in het servies van Maxwell & Williams. Kies uit borden, schotels, koppen en schalen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Oftewel, jij bent in staat om altijd de gewenste uitstraling op tafel kunt zetten! Hecht jij veel waarde aan hoe jouw tafel aangekleed wordt? Dan kan jouw avond niet meer stuk zodra je kennis hebt gemaakt met Maxwell & Williams!

Villeroy & Boch

Het eten was heerlijk. Alle gangen, met een smakelijk dessert tot besluit. Een uitbuiken en dan aan de… koffie en thee? Natuurlijk! En ook de presentatie hiervan laat je niet aan het toeval over. In plaats daarvan serveer je je warme dranken in koppen, schotels en mokken van Villeroy & Boch, een merk dat al sinds 1748 furore maakt. Wie smaak heeft, kiest altijd voor vakmanschap. En dat is precies wat de designers van V&B jou te bieden hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *