Belangrijke trainingen voor je medewerkers

Training zoals de SC-200 zijn belangrijk voor werknemers omdat het hen de kennis en vaardigheden geeft die ze nodig hebben om te slagen in hun werk. Het zorgt er ook voor dat je medewerkers goed voorbereid zijn op eventuele situaties die zich kunnen voordoen.

Microsoft Fundamentals

Microsoft Fundamentals trainingen zoals de MS-900 is het meest basale trainingsniveau, met een focus op het begrijpen en gebruiken van kern toepassingen zoals Word en Excel. Het omvat ook essentiële zaken zoals e-mail, cloudopslag, samenwerkingstools en meer. Windows Essentials is een dieper begrip van Windows 10 dat essentieel is als je er op enig moment in je carrière mee gaat werken als werknemer of aannemer. Of je nu de online training van Microsoft gebruikt of gewoon wilt begrijpen wat het voor je bedrijf doet, deze cursus geeft je een solide basis om verder te gaan met je behoeften op het gebied van productiviteitssoftware.

Klantenservice

Klantenservice is een van de belangrijkste trainingen voor je medewerkers. Het is ook een van de moeilijkste om les te geven, maar het is noodzakelijk voor elke medewerker om te leren. Het is belangrijk voor hen om te weten hoe ze moeten omgaan met klanten die boos of klagend zijn, omdat ze in een zakelijke omgeving de moeilijkste mensen kunnen zijn om mee om te gaan. Dit zijn de klanten die ervoor zorgen dat je een angstaanval krijgt. Je hebt je medewerkers dus nodig die getraind zijn in hoe ze gracieus en professioneel met hen kunnen omgaan, zodat ze de zaken niet in een puinhoop laten escaleren.

Beveiligingsactiviteiten

Beveiligingsactiviteiten zijn het beleid en de procedures die je instelt om de gegevens van je bedrijf te beschermen. Deze kunnen een breed scala aan dingen omvatten, zoals beveiligingstrainingen. Dit leert werknemers hoe ze gevoelige informatie kunnen beschermen door middel van basisprincipes zoals het vermijden van phishing-scams en het niet delen van wachtwoorden met andere mensen. Beveiligingsbeleid beschrijft wat er van werknemers wordt verwacht terwijl ze aan het werk zijn, zoals welk type apparaten ze voor hun werk kunnen gebruiken.

Managementtraining

Als manager ben je verantwoordelijk voor het succes van je team. Dit betekent dat je in staat moet zijn om effectief te delegeren, je teamleden te begeleiden en gemotiveerd te houden, effectief met hen te communiceren en je eigen tijd in te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *