Beter huren dan kopen

We zijn ons steeds meer bewust van het afval wat we achterlaten op onze planeet. Zuinigheid en recyclen komen constant terug in het nieuws. Abonnementen op goederen worden zo ook steeds populairder! Als je voor een paar maanden een service nodig hebt, kan je het beter huren dan kopen. Misschien hebben je medewerkers op kantoor een eigen laptop nodig voor het werk. In plaats van het terugbetalen van de kosten die ze hebben voor het halen van een splinternieuwe laptop naar keuze, is het slimmer om er een vanuit het bedrijf te verstrekken aan iedereen. Veenman kan je hierbij helpen.

Device as a Service

Door al je werknemers dezelfde laptop met dezelfde software uit te lenen, bespaar je op de lange termijn veel uren aan het managen van alle laptops! Met allemaal verschillende laptops en verschillende software systemen, krijg je met veel verschillende problemen te maken. De IT afdeling zal ook zijn handen vol hebben aan al die gemengde systemen. Door alles op een lijn te trekken en iedereen dezelfde laptops te geven, gaat het veel sneller! Device as a Service, of ook wel DaaS IT genoemd, biedt de mogelijkheid om je werknemers een laptop abonnement aan te gaan.

Hoe werkt het?

De bedrijfslaptop wordt helemaal schoongemaakt en geleegd. Zo krijgt iedere werknemer een schone laptop. Als je bepaalde administratieve software gebruikt zal dit op elke laptop er hetzelfde uitzien. Als een probleem zich voordoet heeft de IT afdeling het zo voor iedereen opgelost! Gaat er nu echt iets fout met de laptop, dan zorgt Veenman er ook voor dat er binnen no time een nieuwe laptop beschikbaar wordt gesteld met alle oude software gereed. Wanneer de werknemer de werkplek verlaat, leveren ze de laptop gewoon weer in en wordt deze door Veenman weer gereed gemaakt voor de volgende werknemer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *