De 5 voordelen van kantoorruimte huren in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in kantoorruimte te huur in Amsterdam? Het is een enorme investering om uw bedrijf in deze stad te vestigen, maar u krijgt er ook veel voor terug. Kantoorruimte huren in AmsterBent u geïnteresseerd in kantoorruimte te huur in Amsterdam? Het is een enorme investering om uw bedrijf in deze stad te vestigen, maar u krijgt er ook veel voor terug. Kantoorruimte huren in Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid en veel mogelijkheden om samen te werken met andere bedrijven of studenten.

Omdat het de hoofdstad van Nederland is, bevindt u zich in een bruisend centrum dat nooit slaapt. Geniet van de vrijdagmiddagborrel in een van de diverse bars of ga met uw zakenpartner uit eten in een chique restaurant. Wil je weten waarom je kantoorruimte Amsterdam zou moeten huren? Lees de 5 redenen in deze blog.

1. Reis gemakkelijk op de fiets naar je kantoorruimte

Kantoorruimte huren Amsterdam staat garant voor een goede bereikbaarheid. Er zijn meerdere vervoersmogelijkheden, zoals metro’s, trams, bussen en treinen. Naast het openbaar vervoer is Amsterdam een ​​van de meest fietsvriendelijke grote steden ter wereld. Voor fietsers zijn er goede voorzieningen zoals fietspaden, fietsenstallingen of zelfs fietsenstallingen.

U kunt ook met de auto naar uw kantoorruimte reizen. Verschillende belangrijke snelwegen in Nederland, zoals A1, A2 & A10, brengen u naar Amsterdam. Zorg dan voor een parkeerplaats, want de parkeerkosten in Amsterdam kunnen behoorlijk hoog zijn. Het laatste vervoermiddel is per vliegtuig, wat ons bij het tweede voordeel brengt.

2. Internationaal opereren? Kantoorruimte huren op Schiphol!

Amsterdam Airport Schiphol ligt op nog geen 20 minuten afstand van Amsterdam Centrum. Dit maakt het ook voor internationale klanten makkelijker om uw kantoorruimte te bereiken. Daarnaast is het zelfs mogelijk om kantoorruimte te huren op Schiphol. Wanneer u regelmatig op zakenreis gaat of zakenrelaties ontvangt in uw kantoorruimte, is deze locatie de perfecte plek voor uw organisatie.

Een andere factor die het voor internationale klanten gemakkelijker maakt om uw kantoorruimte te bezoeken, is het aantal hotels in Amsterdam. In 2018 waren er 501 hotels, met in totaal bijna 35.000 hotelkamers. Deze hotels liggen verspreid over Amsterdam, waardoor internationale klanten gegarandeerd een hotelkamer in de buurt van uw kantoorruimte kunnen vinden.

3. Creëer nuttige zakenrelaties

Wanneer u kiest voor een kantoorruimte huren in Amsterdam, bent u zeker omringd door verschillende andere bedrijven. Zeker als je kiest voor kantoorruimte op een bedrijventerrein in bijvoorbeeld Amsterdam Sloterdijk. In totaal zijn er 125,79 bedrijven in alle soorten sectoren in Amsterdam. De kans is dus groot dat u uw zakenrelaties in de directe omgeving van uw bedrijf vindt.

Door zakenrelaties in de buurt te hebben, wordt samenwerken en samenwerken veel gemakkelijker, omdat u geen tijd hoeft te verspillen aan reizen naar elkaar. Daarnaast heb je een grotere kans om van elkaar te leren. Dit kan in uw eigen sector zijn, maar ook voor meerdere andere sectoren. Wanneer je moeite hebt om een ​​probleem op te lossen of als je vastzit in een project, kan het erg handig zijn om anderen om advies te kunnen vragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *