De kracht van BIC aanstekers

Net als de BIC pennen zijn ook de BIC aanstekers al jaren razend populair. Sinds dat de aanstekers in 1973 voor het eerst het licht zagen, zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken uit onze westerse maatschappij. Direct na de lancering van de innovatieve BIC aanstekers verkozen consumenten deze kwalitatieve en toch betaalbare aansteker boven andere wegwerpaanstekers. Hoe is dat nou eigenlijk zo gekomen? 

Het grootste selling point van de BIC aanstekers is de kwaliteit en de veiligheid. BIC aanstekers worden uitvoerig getest op zowel het materiaal alsook de werking. In tegenstelling tot goedkopere wegwerpaanstekertjes zal een BIC aansteker je niet voor onaangename verrassingen zetten. Niets is vervelender dan een haperende aansteker of een aansteker die gaat lekker in je broekzak of tas. Wanneer je een BIC aansteker koopt, weet je zeker dat dit niet gebeurt. Alleen de allerbeste aanstekers komen in de winkel te liggen. Op die manier heeft BIC een hoge mate van vertrouwen bij de consument ontwikkeld, waardoor deze graag weer terugkomt. 

Naast de kwaliteit en de veiligheid is de levensduur van een BIC aansteker iets waar consumenten graag voor kiezen. Waar een normale aansteker zo’n 1000 keer gebruikt kan worden, kunnen BIC aanstekers ruim 3000 keer gebruikt worden. Drie keer zoveel dus!

En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de BIC aanstekers ook nog eens in veel verschillende kleurtjes en patronen te verkrijgen. Naast alle leuke neon kleuren, komt BIC ook geregeld met een Special Editions. Voor sommigen zijn het ware collector items geworden. Wist je dat je als bedrijf ook BIC aanstekers kan laten bedrukken met jouw logo? Ideaal als weggevertjes op een beurs of op een ander evenement. Wanneer jouw (potentiële) klanten de BIC aanstekers gebruiken, zullen ze steeds weer in aanraking komen met jouw bedrijfsnaam. Onbewust zullen ze jouw bedrijfsnaam gaan koppelen met de hoogwaardige kwaliteit van BIC. En wie wil dat nou niet? 

Op de website van BudgetGift.nl vind je een ruim assortiment met te bedrukken BIC aanstekers tegen scherpe prijzen. Neem snel een kijkje en ontdek jouw mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *