De leukste manier om je medewerkers te bedanken

De leukste manier om je medewerkers te bedanken

Tevreden werknemers werken harder. Daarom is het als ondernemer met medewerkers belangrijk om hier regelmatig aandacht aan te besteden. We geven graag een paar ideeën voor personeelsgeschenken en gelegenheden waar je op in kunt spelen.

Kerstpakket

Het allerbelangrijkste personeelsgeschenk is toch wel het kerstpakket. Een bijzonder moment in het jaar waarbij alle medewerkers even in het zonnetje worden gezet. Hier zijn enorm veel mogelijkheden voor. Van het traditionele kerstpakket tot het keuze kerstpakket tot een bier pakket van Brouwerij Frontaal. Bierpakketten worden steeds vaker gekozen als personeelsgeschenk of als optie bij een keuze geschenk. Met het kerstpakket Breda van het bierhuis in Breda kun je een leuke feestelijk optie toevoegen aan de mogelijkheden van je keuzekerstpakket. De zorgvuldig geselecteerde speciaal bieren zullen je medewerkers zeker verrassen en een feestelijk gevoel bezorgen.

Een starters pakket

‘’Een goed begin is het halve werk’’. Een enorm cliché, maar wel een cliché berust op waarheid. Met een leuke start pakket voor een nieuwe medewerker geef je hen meteen een positief gevoel voor jouw organisatie. Dit hoeft niks spectaculairs te zijn zoals het kerstpakket, maar een leuk setje met wat lekkers en wat leuke en handige spulletjes zoals een drinkfles en een notitieboekje kunnen al een goede indruk maken.

Pasen

Pasen is het perfecte moment voor een kleinigheidje en bij Pasen hoort chocola. Voor een klein bedrag stuur je al gemakkelijk een leuk brievenbuspakketje met paaseieren naar je medewerkers. Dit zullen ze zeker waarderen.

Thuiswerk bedankje

We hebben natuurlijk allemaal een zware tijd achter de rug. Als je dit nog niet gedaan hebt wordt het hoog tijd voor een bedankje voor je personeel. Zij hebben zich vast veel zorgen gemaakt het afgelopen jaar en hebben zich moeten aanpassen aan thuiswerken. Dat is nogal wat. Dit verdient op z’n minst een kaartje en als je gul bent ook nog wat lekkere hapjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *