De nageltrends van 2021

CD Nagels

Omhels de jaren ’90 met een holografische CD geïnspireerde nagel. Deze opvallende look is gemakkelijk te bereiken met een speciaal pigment dat bestaat uit kleine reflecterende deeltjes. Begin met kale nagels of de door u gewenste basiskleur, breng een laagje van het pigment aan en werk af met een heldere verzegelingsgel! Voor alle benodigdheden om deze trends thuis na te maken, ga naar nagel groothandel.

Pareldetail

De parelnageltrend is al enige tijd aan het brouwen. Het beste aan deze trend is de veelzijdigheid ervan. Als je op zoek bent naar iets luxueus, laat dan fysieke parels aanbrengen op je nagels. Afhankelijk van hoe glamoureus je wilt gaan, kun je op elke nagel bij de nagelriem één plakken, of je nagels helemaal bedekken. Als je echter iets subtieler wilt, dan is een iriserende parelmoeren nagellak een perfect alternatief.

Gingham Nagels

Gingham lijkt op dit moment overal te zijn, en de trend vertoont geen tekenen van vertraging. Doe de populaire geruite stof op je vingertoppen na om je te onderscheiden van de menigte terwijl je nog steeds op de trend springt.

Zigzagnagels

Zigzagnagels, ook wel bekend als chevronnagels, zien er misschien ingewikkeld uit, maar zijn thuis relatief eenvoudig na te maken! Met slechts twee tinten nagellak, wat plakband en een beetje geduld schommelt deze retro manicure in een mum van tijd!

Grafisch detail

Ga grafisch met de meest gedurfde look van dit seizoen! Kies contrasterende kleuren om hoofden in uw richting te draaien, of kies voor vergelijkbare tinten voor een meer gedempte stijl. Probeer thuis eenvoudige vormen en patronen uit. Misschien wil je wel naar een technicus gaan als je op zoek bent naar een uitgebreider ontwerp

Marmeren nagels

Geloof het of niet, dat marmeren aanrecht waar je van droomt voor je keuken is eigenlijk perfecte manicure-inspiratie! De uitgekiende trend is bedrieglijk eenvoudig zelf na te maken met behulp van een van de vele doe-het-zelf video’s online. Begin met een enkele marmeren nagel, of als u meer zelfvertrouwen heeft, ga dan voor een volledige set.

Dubbele Franse Tip

De Double French Tip is een moderne kijk op de klassieke Frans-Mani. Hoewel we altijd dol zullen zijn op een goede Franse manicure, is de toevoeging van een extra lijn een leuke manier om je nagels dit seizoen op te knappen.

Dierenprint

Dierenprints zijn een van die trends die nooit lijken te vervagen. Terwijl een klassieke luipaard of cheetah print altijd een veilige gok is, waarom probeer je niet de heetste nieuwe print van het seizoen: koeienprint! Feestvierders als Ariana Grande en Kendall Jenner kunnen dit seizoen geen genoeg krijgen van de brutale stijl en wij ook niet!

Geometrische kunst

Voor nagels die een statement maken, probeer de geometrische kunst eens uit. Bij dit ontwerp gaat het om scherpe lijnen en gedurfde vormen. Wees niet bang om hier echt creatief te worden met verschillende patronen op elke nagel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *