De ongekende kracht van een personeelsreis

Het is alom bekend dat het werkplezier veel invloed heeft op de bedrijfsresultatenHet werkplezier wordt voor het grootste gedeelte bepaald door het team. Collega’s die niet goed in het team liggen zullen minder plezier in het werk hebben waardoor de prestaties achterblijven. De collega’s die goed binnen team vallen kunnen goed met elkaar communiceren en samenwerken. Dit vergroot het werkplezier en de prestaties. De beste manier voor samenbrengen van het team en het vergroten van het werkplezier is door een onvergetelijke personeelsreis te organiseren. Wanneer u dit doet middels een incentiveplan zullen de prestaties voor én na het uitje door het dak schieten.  

Incentiveplan 

Incentive reizen worden door bedrijven veel ingezet als motivatiemiddel. Stel uw team een target of challenge. Bij het behalen hiervan worden ze beloont met een personeelsreis die ze voor altijd bij zal blijven. Het strijden voor de challenge en de daarbij horende voorpret zal het team dichter bij elkaar brengen. En na de geweldige ervaringen die de collega’s samen meemaken, zullen ze op het kantoor terugkomen als een gezellig een prestatiegericht team dat 1 is. Laat Edgeplore helpen bij het opzetten van een incentiveplan zodat de uitgave van de personeelsreis makkelijk betaald kan worden uit de behaalde winst van de challenge. 

Personeelsreizen 

Edgeplore biedt op dit moment maar liefst 9 toffe personeelsreizen waarvan 6 internationaal. Deze zullen de culture blik van uw medewerkers verbreden, het werkplezier vergroten en het team samenbrengen tot een geoliede winstmachine.  

  1. Maak een roadtrip door zeeland op de scooter en krijg kitesurfles in de Vrouwenpolder
  2. Kajak door de prachtige natuur van de Biesboscen spot bijzondere dieren 
  3. In Valkenburg rodelen, grotbiken en verrukkelijk Limburgs eten 
  4. Bezoek Jordanië en het wereldwonder Petra  
  5. Maak een roadtrip door de Balkan en paraglide boven het Ohrid meer  
  6. Kajak door de ijsfjorden van Groenland en zie het noorderlicht 
  7. Klim in Slovenië naar de top van mount Triglav op 2.864 meter hoogte 
  8. Survival in Schotland en hike naar een heuse aardverschuiving 
  9. Maak een roadtrip met een 4×4 door het oogverblindende Georgië  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *