Denk ook aan ontspanning, ga op vakantie!

Denk ook aan ontspanning, ga op vakantie!

Naar kantoor, hard werken en misschien zelfs de hele zaak runnen. Maar dat doe je ook ergens voor en dat zou moeten zijn om in je vrije tijd af en toe je winst te besteden aan leuke dingen en ontspanning hoort daar ook bij. Harde werkers nemen soms te weinig vakantie, dus hier ons dringende advies: ga op vakantie! Ontspanning is zo belangrijk, vooral na de stressvolle jaren die we allemaal achter de rug hebben. Het goede nieuws is namelijk dat heel Europa op code geel en groen gaat! We delen graag een paar plekken waar je nu weer makkelijker heen kunt reizen.

Ibiza

Al een tijd aan het dromen over Ibiza stad? Het kan weer. Lange tijd stonden de Spaanse eilanden en dus ook Ibiza op geel terwijl de rest van Spanje oranje kleurde. Helaas is dit een paar weken terug veranderd, maar vanaf nu kun je weer voor ‘niet noodzakelijke’ reizen terecht op het prachtige eiland. Het reisadvies ibiza wordt namelijk met de rest van Europa weer geel. Wandel door de straatjes van Ibiza stad, ontspan op het strand of maak een actieve wandeling over het eiland. Wat jouw vakantiestijl ook is, op Ibiza ga je heerlijk kunnen ontspannen.

Portugal

Een stedentripje naar Lissabon of een roadtrip langs de Portugese kust of eilandhoppen op de Azoren is ook weer mogelijk met deze regeling. Portugal heeft lang op oranje gestaan en sommige delen zijn zelfs rood geweest. Gelukkig wordt dat allemaal opgeheven en is dit prachtige land ook een mooie keuze als vakantiebestemming.

De nieuwe regel

Door deze nieuwe regeling gaan alle Europese landen op code geel, toch kunnen de landen individueel nog wel eisen stellen aan reizigers. Let hier wel even op voor je boekt. Ook Nederland stelt eisen wanneer je weer terugkomt van vakantie. Dit geregel maakt dat het nog niet de ontspannende droomvakantie worden waar we allemaal naar snakken, maar je kunt er in ieder geval wel even tussenuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *