Deze presentatietool brengt jouw presentatie naar een hoger niveau

Best u op zoek naar een tool die u verder kan helpen met het maken van een PowerPoint? Dan zijn er heel veel mogelijkheden die u eens zou moeten uitproberen. Er zijn tools voor bijna elk onderdeel van PowerPoint. Bent u op zoek naar makkelijke tools of heeft u al ervaring met PowerPoint. Er is genoeg keuze om alle tools naar uw wensen aan te passen.  Maar welke moet u gebruiken?

Foto presentatie tool

Het invoegen van foto’s in een PowerPoint is een belangrijk punt om de aandacht van uw publiek erbij te houden. Om een geschikte afbeelding te vinden die overeenkomt met hetgeen wat u wilt overbrengen, is nog niet zo snel gebeurt. U herkent het vast wel. U heeft een afbeelding online gevonden die perfect in het plaatje van uw PowerPointpresentatie past. Dan blijkt er een watermerk overheen te zitten of is de foto alleen in een verschrikkelijke slechte kwaliteit te vinden. Van dit probleem hebben duizenden mensen per dag wel last. Om dit probleem op te lossen kan u binnen PowerPoint enkele fotoprogramma’s toevoegen.

Pexels

Dit is een geweldig programma waar u foto’s van allerlei verschillende categorieën kan vinden. Elke foto is HD en er bevinden in de afbeeldingen geen watermerken. Het grote voordeel van het gebruiken van Pexels is dat het gratis te gebruiken is. U mag elke foto gratis gebruiken. De foto’s zijn daarom ook niet voorzien van copyright. 

Pickit

Deze tool is ook te instaleren via PowerPoint, zodat het invoegen van een afbeelding gemakkelijker wordt en het de beste kwaliteit behoud. Het voordeel van Pickit is het aanbod van het aantal foto’s. Er is namelijk gigantisch veel keus uit soorten categorieën en komen met veel resultaten. Het gebruik is helaas niet gratis. Voor €5,- per maand kan u dit programma gebruiken. Deze tool kan u ook gebruiken bij een prezi maken.

PowerPoint design tool

Er zijn een aantal PowerPoint design bedrijven die hun eigen tool hebben gemaakt. U kan deze tools soms gratis of tegen een kleine betaling installeren. Deze tools helpen u met het maken van een volledige PowerPointpresentatie. Ze geven u tijdens het gebruik tips over het zo productief mogelijk gebruiken van PowerPoint. U kan een presentatie tool uitkiezen die het beste bij u past. Ze worden voor u aangeboden in allerlei verschillende niveaus. Hiermee kan u een perfect PowerPoint template maken. 

QR4office

Dit is een gratis app die het mogelijk maakt een eigen QR-code toe te voegen. Mensen kunnen via uw PowerPoint de code scannen en zo snel naar u site komen. Dit maakt de drempel voor het publiek een stuk lager om uw site te bezoeken.

Verder zijn er deze tools te verkrijgen:

  • PowerPoint timer – U kan een timer toevoegen
  • Sentsteps – Laat het publiek via hun mobiel stemmen
  • Office Maps – Voeg een kaart toe
  • Remix 3D – Deze laat het toe om 3d plaatjes toe te voegen

Deze tools en nog vele andere zijn via PowerPoint te installeren en zullen uw PowerPoint naar een hoger niveau brengen. 

Bron: PPTSolutions.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *