Deze vergaderzaal in Sint-Niklaas voldoet aan al je eisen!

Deze vergaderzaal in Sint-Niklaas voldoet aan al je eisen!

Op zoek naar een vergaderzaal Sint-Niklaas? Het zoeken van een goede vergaderzaal voor je bedrijf kan een hele uitdaging zijn. Niet elke ruimte is hier namelijk geschikt voor. De ruimte moet beschikken over verschillende faciliteiten. Gelukkig weet BC Waasland daar alles van en vind je daar ook vergaderruimtes die perfect aan al jouw eisen voldoen. Bovendien kun je er ook terecht voor volledige kantoren, magazijnen of opslagplaatsen.

 

Waarom een vergaderruimte huren?

Er zijn verschillende redenen waarom je een vergaderruimte kunt huren. In sommige gevallen heb je simpelweg geen goede vergaderruimte op kantoor en ga je daarom op zoek naar een ruimte op een andere locatie, maar het kan ook zo zijn dat je er bewust voor kiest om buiten je kantoor te vergaderen. Het ontmoeten van je collega’s op een andere plek kan inspirerend werken. Bovendien kunnen er nieuwe ideeën ontstaan als de creativiteit wordt aangewakkerd buiten het kantoor.

 

Waar voldoen de vergaderruimtes aan?

De vergaderruimtes zijn voorzien van alle benodigdheden voor een goede vergadering. Zo is er een whiteboard aanwezig, evenals een flipchart – een enorm presentatieblok met een kladblok. Uiteraard is er ook wifi aanwezig. Bovendien beschikken de vergaderzalen over een LCD-projector. Hierdoor kun je gebruik maken van PowerPoints of internet en is alles goed zichtbaar voor de aanwezigen. Deze hulpmiddelen dragen bij aan een goede presentatie en/ of vergadering. Bovendien kan een airco niet ontbreken, wil je de werkomstandigheden in de zomer enigszins goed houden.

 

Beschikbaarheid en bereikbaarheid

De vergaderruimtes zijn 24/7 toegankelijk. Zelfs in de avonduren heb je dus alle ruimte om er met je collega’s te vergaderen. Je kunt een vergaderruimte boeken voor een halve of een hele dag. Sint-Niklaas is een centraal gelegen plaats, die goed te bereiken is vanuit grote steden als Brussel, Gent en Antwerpen. Bovendien is er genoeg parkeerruimte. Heb je een elektrische auto? Deze kun je op de parkeerplaats opladen aan de daarvoor bestemde laadpalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *