Diensten die je als bedrijf beter uitbesteed

Als grote organisatie ben je wellicht gewend om alle kennis in huis te halen en weinig uit te besteden. Veel kun je echter beter wel uitbesteden, zodat er bijvoorbeeld met een frisse blik naar gekeken wordt of om flinke kosten te besparen. Benieuwd naar welke diensten jij het beste kunt uitbesteden? Lees dan snel door. 

Systeembeheer

Ben jij geen ICT-specialist is huis, maar moeten jij en je werknemers wel dagelijks kunnen vertrouwen op een betrouwbaar en veilig netwerk, computers en internet? Dan kun je het beste een systeembeheerder inschakelen. Een systeembeheerder neemt het dagelijks beheer en onderhoud van je ICT omgeving voor zijn rekening. Als er netwerkproblemen, storingen of andere technische issues ontstaan, dan lost een systeembeheerder dit voor jou op. Prettig als je je niet geen heel ICT-team op de werkvloer hebt zitten. 

Online marketing

Veel consumenten, toekomstige zakelijke partners of klanten gebruiken Google om bedrijven, producten en diensten te vinden. Als je bij zoekopdrachten in Google goed tevoorschijn komt, leidt dit tot meer verkeer met een groeiende verkoop tot gevolg. Een hoge positie in Google bemachtigen, doe je niet zomaar in een dag. Als je op een organische wijze hogerop wilt komen, zul je veel moeten investeringen in zaken als technische SEO, linkbuilding en content. Wil je ook scoren in de betaalde zoekresultaten? Dan zul je de advertenties die je plaatst regelmatig moeten monitoren en bijschaven. Kortom, een goede positie in de zoekmachine verwerven is een vak op zich. Als jouw doelgroep zich op het internet bevindt, is het verstandig om een online marketing bureau in te schakelen. Met speciale tools en brede kennis van het online landschap, kunnen zij jouw website beter onder de aandacht brengen.

Trainingen

Om optimaal te presteren moeten jij en je personeel met de tijd mee blijven gaan. Niet innoveren is per slot van rekening stilstaan. Houd daarom de interne kennis op peil en regel hiervoor juist externe partijen die hun kennis met jouw bedrijf delen. Zo hebben wendbare organisaties de toekomst in een complexer en globaler wordende wereld. Minder management en gebouwd op multidisciplinaire cross-functionele teams. In deze organisaties speelt begeleiding een hele belangrijke rol. Regel daarom een externe Agile coach training waarbij alle vaardigheden geen geheimen meer zullen kennen. Meer op zoek naar een strategische en tactische training? Dan is de Lean black belt training precies de training die jij zoekt. 

 

Hopelijk hebben deze voorbeelden jou nieuwe inzichten gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *