Goedekope toners

Drie kostenbesparende oplossing voor uw bedrijfsprinters

Ligt de voorraadkast bij jullie vol met allerlei producten voor de bedrijfsprinters zoals inkt en afvalbakken voor de machine. Zo’n grote voorraad is vaak overbodig en neemt een hoop ruimte in beslag. Ook wordt er vaak een hoop geld uitgegeven aan deze artikelen terwijl dat niet direct nodig is. Daar moeten slimmere oplossingen voor zijn!

Instant print oplossingen

Niet meteen kostenbesparend, maar wel kostenbesparend voor het moment. Een instant print oplossing. HP is hiermee gestart in de vorm van een abonnement. De printer weet wanneer het tijd is om nieuwe inkt te bestellen en doet dit automatisch als de printer met het internet verbonden is. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u zonder inkt komt te zitten. Het nadeel van instant inkt is dat u gebonden bent aan een bepaald merk die vaak een stuk prijziger is dan andere varianten.

Goedkope oplossingen vinden

En de goedkope toners en goedkope inktcartridges zijn er (bijna) voor alle merken en printers. Er hoeft namelijk niet per sé een dure HP cartridge in een HP printer te komen. Er zijn namelijk ook goedkope HP cartridges en goedkope HP toners die van uitstekende kwaliteit zijn. Een aanbieder zoals inktmedia.com geeft hier zelfs twee jaar garantie op. U hoeft ook geen grote voorraad aan te slaan omdat tegenwoordig bestellingen de volgende dag al geleverd kunnen worden.

Online werken is écht zuinig

Een grote besparing op de printkosten kunt u doen door het printen tot een minimum te beperken. Tegenwoordig zijn er goede mogelijkheden om informatie te delen met elkaar zonder dat daar een berg papier voor hoeft te worden uitgeprint. Denk aan het casten van een pc of tablet naar een videobeeld, online documenten ‘sharen’ waarin direct opmerkingen geplaatst kunnen worden. Mogelijkheden zijn er in alle soorten en maten. Minder printen is ook nog eens een bewuste keuze voor het milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *