Drie manieren om dubbelzijdig inpakpapier te gebruiken

Als je een cadeautje aan iemand geeft is het extra leuk als het mooi is ingepakt. Dit kun je in de winkel laten doen, maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Met dubbelzijdig inpakpapier veras je de jarige met een mooi ingepakt cadeautje. Bij dubbelzijdig inpakpapier is niet alleen de buitenkant bedrukt, maar ook de binnenkant. Als de jarige het cadeautje uitpakt, wordt hij of zij dubbel verast! Ben je benieuwd op welke manieren je dubbelzijdig inpakpapier kunt gebruiken? Lees dan verder! 

Originele manier

Vind je het lastig om een cadeautje goed in te pakken? Dan is het goed om eerst makkelijk te beginnen. Knip een stuk van de rol cadeaupapier die groot genoeg is voor het cadeautje. Daarna leg je het cadeautje in het midden en omwikkel je hem helemaal met papier. Vervolgens vouw je de zijkanten naar binnen en plak je ze vast met plakband. 

Opengeslagen zijkanten

Vind je het leuk om cadeautjes in te pakken? Dan kan je in plaats van de originele manier een keer iets anders proberen. Om te beginnen is het belangrijk om het papier goed uit te meten. Je hebt meer papier nodig dan gebruikelijk, omdat je een zijde gaat omslaan. Bepaal eerst welke zijde van het papier de buitenzijde wordt en welke de omslag. Leg het papier met de zijde van de omslag naar beneden. Daarna vouw je de gewenste omslag. Pak vervolgens het cadeautje in op de originele manier. Doordat een zijde is omgeslagen bestaat de cadeauverpakking uit twee prints. 

Omgerolde bovenkant 

Naast de originele manier en het inpakken met opengeslagen zijkanten, is er nog een andere manier. Bij deze variant neem je een stuk inpakpapier en laat je aan de bovenkant een stuk over. Verpak het cadeautje, maar plak de bovenkant niet dicht. De bovenkant van het cadeautje kan je namelijk openslaan en omrollen. Plak deze vervolgens met dubbelzijdige tape vast en klaar ben je! 

Ontdek de mogelijkheden

Heb je binnenkort een verjaardag en wil je de jarige verassen met een mooi ingepakt cadeautje? Dan is het leuk om het cadeautje te verpakken in dubbelzijdig inpakpapier! Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop en ontdek de verschillende rollen dubbelzijdig inpakpapier. Ze hebben ook een groot assortiment aan cadeaupapier, stickers, cadeauzakjes en verpakkingsmateriaal. Kortom: alles wat je nodig hebt om de jarige te verassen. Heb je vragen over een artikel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *