Een bedrukte verzenddoos tovert een glimlach op ieders gezicht

Heb jij tot nu toe ook al jouw producten verzonden in saaie, standaard verzenddozen? Ben je weleens toe aan wat anders en zou jij graag een glimlach op ieders gezicht willen toveren? Kies er dan voor om jouw producten voortaan te verzenden in bedrukte verzenddozen. Door te kiezen voor bedrukte verzenddozen weet je zeker dat jouw pakketje op zal vallen tussen alle andere pakketjes. Bij Rotimshop vinden ze ook dat verzenddozen wel een persoonlijke touch kunnen gebruiken. Daarom bieden zij de mogelijkheid aan om verzenddozen te bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. In ieder gewenst lettertype. Van zwart tot blauw, rood, paars en bruin. Persoonlijke, bedrukte verzenddozen zijn voor de klant leuk om te ontvangen én voor jou als ondernemer leuk om te versturen. Bij Rotimshop kun je naast verzenddozen ook terecht voor andere verpakkingen en verpakkingsmaterialen. 

Veel keuze en duurzaamheid hoog in het vaandel

 

Bij bovengenoemde webshop heb je de keuze uit een ruim assortiment aan verschillende soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Van verzenddozen, brievenbusdozen en noppenfolie tot papieren tasjes, cadeauzakjes en fournituren. Dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat blijkt wel uit het feit dat men naast plastic verpakkingen vooral ook heel veel duurzamere alternatieven aanbiedt, bijvoorbeeld in de vorm van papieren verzendzakken en katoenen of linnen tassen. Alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen worden gemaakt van materialen van zeer goede kwaliteit. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Zo weet je zeker dat je een duurzame en milieuvriendelijke keuze maakt!

Meer informatie?

Ben je benieuwd geworden hoe verzenddozen bedrukken precies in zijn werk gaat? Wil je hier graag nog wat meer informatie over ontvangen of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke geval? Neem dan snel contact op met de klantenservice. De medewerkers van de klantenservice staan je maar al te graag te woord en helpen je graag zo goed mogelijk verder. Je kunt telefonisch contact opnemen maar je kunt natuurlijk ook even een mailtje sturen mocht je dat prettiger vinden. Deze wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. Ook kun je je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief om zo op te hoogte te blijven van het laatste nieuws en mogelijk interessante aanbiedingen voor jouw bedrijf. Neem snel een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *