Een fietsenrek voor de deur van je organisatie? Zo regel je dat

Fietsenrekken zijn er in allerlei soorten en maten. De fiets is een populair vervoersmiddel om naar het werk te komen en door bedrijven wordt dat vaak aangemoedigd. Het plaatsen van fietsenrekken maakt daar onderdeel van uit. 

 

Er zijn veel soorten fietsen. Om ervoor te zorgen dat ze allemaal goed gestald kunnen worden en niet in de weg staan zijn er veel efficiënte oplossingen. Bovendien kunnen de rekken op maat worden gemaakt en op een stijlvolle manier zijn vormgegeven. Het oog wil immers ook wat. 

Soorten fietsenrekken

Als je gaat zoeken naar een geschikt fietsenrek zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Van een enkellaags fietsenrek tot een fietsenrek met overkapping, er is veel mogelijk. Klaver heeft een ruim aanbod. Bovendien beschikt Klaver over een FietsParKeur-certificaat, waardoor het bedrijf aan de veiligheidseisen voor het plaatsen van fietsenrekken voldoet. Het soort dat het best voor jouw organisatie geplaatst kan worden is afhankelijk van de ruimte en het aantal fietsen dat je wilt stallen. 

Dubbele of enkellaagse fietsenrekken

Wil je veel fietsen kwijt kunnen en heb je ruimte in de hoogte? Dan kun je gaan voor een dubbellaags fietsenrek. Daarbij kun je meer fietsen kwijt dan bij een enkellaagse variant, omdat de fietsen boven elkaar worden geplaatst. Liever een enkellaagse variant? Ook dan ben je bij Klaver aan het juiste adres. 

Overkapping

Met een overkapping staan de fietsen relatief droog. Zo hoeven je collega’s niet op een nat zadel naar huis te fietsen. Ook als je opties wilt bieden voor het opladen elektrische fietsen kan een overkapping van toegevoegde waarde zijn. 

Uitgebreide opties

Bij klaver kun je ook terecht voor uitbreiding van- en onderhoud aan het fietsenrek. Ze bieden meerdere slimme oplossingen. Bovendien kun je gaan voor een groen sedumdak op de fietsenstalling, zodat ook insecten blij worden van de stalling. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *