Een gezonde mindset creëren? Dit is wat je moet doen!

We hoeven anno 2022 maar een zelfontwikkelingsboek open te slaan en we zien over het algemeen al meer dan genoeg zaken die betrekking hebben op je mindset. Waarom is dit ineens zo populair en wat is volgens al deze bronnen dan een ‘goede mindset’? In dit blog zoomen we hier graag op in. We vertellen niet alleen wat het belang is van zo’n goede mindset, maar ook vooral hoe jij er zelf eentje kunt creëren zodat je straks succesvoller en gelukkiger gaat worden dan ooit. Lees vooral gauw verder!

Wat is een mindset?

Mindset is het Engelse woord voor ‘overtuiging’. Het staat voor de manier waarop kinderen (en volwassenen!) denken over zichzelf en in het bijzonder over hun intelligentie en kwaliteiten. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een vaste mindset en een groeimindset. Dat laatste is vooral van belang in dit blog, want door een groeimindset te creëren voor jezelf, ben je – logischerwijs – in staat om te groeien, jezelf te ontwikkelen en meer te bereiken dan je tot op heden hebt gedaan. Een mindset is van groot belang voor zowel de persoon die goed in zijn vel wilt zitten, als de personen in zijn of haar directe omgeving. Nu het belang ervan duidelijk is, gaan we graag dieper in op deze stof en vertellen we je dus ook welke stappen jij moet doorlopen om zelf zo’n groeimindset te creëren!

Simpele taken met direct resultaat

Als we het hebben over en slechte mindset hebben we het al heel snel over uitstelgedrag, genoegen nemen met een verminderde kwaliteit en het over het algemeen gewoon niet zo lekker in je vel zitten. Het is bewezen effectief om op deze momenten simpele taken op te pakken die je bijna direct resultaat leveren.

Door bijvoorbeeld iedere ochtend als je wakker wordt je bed op te maken, heb je meteen succes geboekt en hier merk je diezelfde avond nog resultaat van: je kruipt namelijk in een lekker fris en opgemaakt bed. Er zijn tal van andere taken die een dusdanig direct resultaat bieden; dit beïnvloedt jouw mindset enorm!

Aan het werk

Het is ook heel erg goed om gewoon lekker aan het werk te gaan en resultaten neer te zetten die er toe doen. Door bijvoorbeeld eens een kijkje te nemen op Anycoindirect ben je in staat om lekker aan het werk te gaan en al heel snel en makkelijk wat extra’s te verdienen. Naast dat je hier ethereum kunt kopen, kun je hier traden met verschillende soorten crypto. Probeer het zelf!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *