Een goede ijsleverancier kiezen

De Nederlandse consument eet meer ijs. In de afgelopen tien jaar is de consumptie gestegen van zo’n 6,5 naar 8 liter per hoofd van de bevolking. Dat komt onder meer doordat het aantal ijssalons fors is gestegen. Er zijn er nu 650. Ook het aantal punten waar softijs te koop is, is de afgelopen jaren toegenomen tot 5500′. Dit zegt het Nederlandse Biojournaal. Het toont aan hoe verzot Nederlanders zijn op ijs en hoe de markt daarop in speelt. De markt stijgt en verandert constant. Het hebben van een goede leverancier is essentieel voor een goede verkoop van ijs. In deze blog zal uitgelegd worden waar een goede ijsleverancier aan moet voldoen.  

Inspelen op de markt 

Met zoveel beschikbare merken, smaken en formaten, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke ijsproducten u op voorraad wilt hebben. Koop het ijs bijvoorbeeld in via een groothandel. Zij hebben populaire en eenvoudige ijssmaken het hele jaar rond en elk seizoen verschillende innovatieve speciale smakenGroothandels moeten zich ook richten op gezondheidsbewuste consumenten. Zij willen namelijk gezonder ijs met minder geraffineerde suiker. Ook willen steeds meer klanten vegan ijs kunnen kopen. Het is dus goed om een groothandelaar te vinden die een diep assortiment aanbiedt. Op deze manier heeft u veel keus en kunt u snel schakelen van ijs om zo in te spelen op de veranderende markt. 

Ijsexpress 

Bestel uw ijs via een ijs groothandel zoals Ijsexpress. Zij zullen u voorzien van een groot assortiment aan ijs smaken en merken. Alles wordt gekoeld bezorgd en opgeborgen. Ook de inventarisatie van de voorraad wil Ijexpress van u overnemen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kunt u zich volledig focussen op waar u goed in bent. De groothandel koopt het ijs in bulk in, waardoor de prijs per liter lager ligt. Ijsexpress kan u hierdoor naast expertise en gemak een goede prijs bieden. Hierdoor kunt u meer winst halen uit een bolletje ijs en een concurrentievoordeel halen op uw concurrenten.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *