Een kleine badkamer? Geen probleem!

Een kleine badkamer? Geen probleem!

Het kan wat passen en meten zijn om badkamermeubels kwijt te kunnen en de badkamer. Vooral als de badkamer wat kleiner is. Toch is het zeker niet onmogelijk om badkamermeubels te plaatsen in een kleinere badkamer. Met deze handige tips leer jij hoe je de beste badkamermeubels uitkiest voor jouw badkamer.

Breedte

Het is belangrijk om rekening te houden met de ruimte die je hebt. Als je dus een kleine badkamer hebt, is het af te raden om een badkamermeubel de kiezen die breder is dan 100 centimeter. Ga bijvoorbeeld voor een badkamermeubel 90 cm. Op die manier houd je rekening met de ruimte die je hebt, terwijl je er alsnog mooie badkamermeubels in kunt plaatsen.

Diepte

Behalve de breedte, is het ook verstandig om rekening te houden met de diepte van de badkamermeubel. Voor een kleine badkamer is het aan te raden om een badkamermeubel te kiezen tot 40 centimeter. Als je bijvoorbeeld van plan bent om een wastafel aan te schaffen, is het wel net zo fijn dat je daar gewoon op je gemakje langs kunt lopen.

Zonder lades

Als je nog minder diepte wilt voor jouw badkamermeubel kun je ook nog kiezen uit een badkamermeubel zonder lades. Bathroom manufactory biedt deze onder andere aan. Houd er wel rekening mee dat je de opbergruimte beperkt als je gaat voor een badkamermeubel zonder lades. Maar natuurlijk kun jij je spullen ook gewoon kwijt in een andere kamer en houd je genoeg ruimte over in de badkamer.

Badkamermeubel set

Geen zin in het passen en meten én nog allemaal badkamermeubels bij elkaar te zoeken, dan is een badkamermeubel set misschien wel de oplossing voor jou. Je krijgt bij zo’n set dan ook echt de complete set die bestaat uit een spiegel(kast), wastafel/waskom en een meubel op hieronder te hangen. Deze sets zijn helemaal op elkaar afgesteld, dus je bespaart ruimte op een eenvoudige manier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *