Extra lange mouw overhemd voor de mooie lange slanke man

Ben jij zo’n mooie lange man waar er in Nederland steeds meer van zijn? Dan heb je met jouw lengte geluk maar ook passende kleding nodig. Gelukkig speelt de modewereld aardig in op het kleden van lange slanke mannen. Een lange man heeft namelijk ook een extra lange mouw overhemd nodig om er netjes gekleed bij te lopen. Ben jij op zoek naar zo’n goed passend overhemd? Dan ben je bij Mouwlengte7.com aan het juiste adres.

Ben jij langer dan 1.80 meter?

Dan zijn Mouwlengte 7 overhemden, de extra lange mouw overhemden iets voor jou. West Europeanen zijn het langste volk ter wereld. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter. Daar hoort natuurlijk passende kleding bij! De extra lange mouw overhemden van Mouwlengte 7 zijn niet alleen extra lang maar ook volledig afgestemd op de bouw van een moderne lange man. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Hoe meet je een extra lange mouw overhemd?

Overhemden met een mouwlengte langer dan 70 centimeter worden officieel “Mouwlengte 7” genoemd. De mouwen van een extra lange mouw overhemd zijn dan ongeveer 5 centimeter langer dan bij de “normale” overhemden. De mouwlengte wordt in dit geval op Europese wijze gemeten. Je meet daarbij van de bovenkant van de arm (einde schouderbot) tot de pols. Internationaal wordt mouwlengte vaker gemeten inclusief de “yolk”, namelijk de halve breedte van de rug (van het midden van de rug op nekhoogte) tot het schouderblad. De internationale Mouwlengte lijkt daarom vaak 20-30 centimer langer maar is eigenlijk hetzelfde. Mouwlengte7 wordt internationaal ook SL7, “Sleeve 7” of Sleeve7 genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *