Gepersonaliseerde cadeaus aan je personeel

Gepersonaliseerde cadeaus aan je personeel

Bestaat je bedrijf zoveel jaar of is het weer tijd voor een kerstpakket? Het zijn beide momenten waarop je je personeel een mooi aandenken of cadeau wilt geven. Toch wordt het elk jaar lastiger. Men heeft al zoveel en wordt ook steeds kritischer. Zo heeft de houten borrelplank zijn tijd wel gehad en zit men niet te wachten op een standaard kerstpakket met eten wat daarna gelijk de kelderkast in gaat. Ben je dus op zoek naar een goed cadeau, dan hebben we wel een paar leuke ideeën.

Gepersonaliseerd cadeau

Gaat je voorkeur uit naar een tastbaar cadeau, dan doen gepersonaliseerde cadeaus het tegenwoordig erg goed. Uiteraard is dat ook een erg breed begrip, maar het is toe te passen op een heleboel accessoires. Zo kun je kiezen voor een handdoek bedrukken, een gepersonaliseerde dopper, koffer, maar ook een sterrenhemel of stadskaart vallen hieronder. Met deze ideeën kun je denken aan het toepassen van de bedrijfsnaam, de naam van de werknemer of als het gaat om de sterrenhemel, de datum dat de werknemer is geboren. Voor welk cadeau je kiest, is uiteraard wel afhankelijk van de gelegenheid. Zo past de naam van het bedrijf beter bij een mijlpaal dat over het bedrijf gaat en doet een eigen naam of woonplaats het beter tijdens de kerst.

Een activiteit

Een cadeau hoeft niet altijd tastbaar te zijn, maar kan ook een chique etentje zijn. Zo kan je personeel het ook zeer op prijs stellen wanneer het hele team mee uit eten wordt genomen. Het versterkt de band met collega’s en er kan worden genoten van een onbeperkt aantal drankjes. Een activiteit kan een etentje zijn, maar wellicht een kleine city trip is ook heel gaaf. Uiteraard is alles wel afhankelijk van het budget, maar neem het zeker eens mee ter overweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *