Help, mijn bedrijf groeit uit zijn voegen!

Economisch gaat het in Nederland weer voor de wind. Veel bedrijven hebben na een zware periode de weg naar boven weer volop in gezet en zijn weer hard onderweg om successen te boeken. Vacatures staan er in overvloed. Bedrijven hebben zelfs moeite om geschikte kandidaten te vinden. Maar al deze successen hebben ook een keerzijde. Er komt namelijk nogal wat bij kijken om een karrevracht aan nieuwe werknemers aan te nemen. Uiteraard alle administratieve zaken moeten geregeld worden, maar ook de zeer eenvoudige zaken zoals een werkplek. Maar wat moet u nou doen als er geen bureau meer weggestopt kan worden in het bedrijfspand.

Op zoek naar een nieuw pand

Dan wordt het tijd om naar een nieuw pand uit te kijken. Maar gaat u dit pand huren of kopen. En blijft u in dezelfde plaats of kijkt u uit naar een plaats waar uw organisatie zich nog verder kan ontwikkelen en uitbreiden? Gelukkig zijn er bedrijfsmakelaars die u hierbij op weg kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld de stad Tilburg. Echt een studentenstad waar veel young professionals hun carrière willen starten. Bedrijfsmakelaars Tilburg weet de beste plek waar uw organisatie zich kan door ontwikkelen. Het kan namelijk geen kwaad om te raadplegen wat de mogelijkheden voor het pand zijn. Misschien kunt u er wel aan de slag gaan met 25 medewerkers. Maat wat als de zaken zo goed gaan dat u over 2 jaar wel 50 medewerkers in dienst heeft. Moet u dan weer verhuizen of is de keuze hier al op berekend?

Verstandige keuze

Allemaal zaken om over na te denken. Maar maak wel een verstandige keuze. De zaken gaan nu erg goed. Maar dat ging het 15 jaar geleden ook. Toch klapte in 2008 over de gehele wereld de boel in elkaar. Zorg dan niet dat naast je personele problemen ook nog eens de lasten van een bedrijfspand te zwaar op de schouders drukken. Praat daarom met financieel adviseurs over de beste oplossing bij uw situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *