Het belang van SPF

Uw huid is het grootste orgaan van uw lichaam en daar moet goed voor worden gezorgd. Hoezeer de zon uw lichaam ook vitamine D geeft, aan de andere kant kan blootstelling van uw huid aan te veel zon huidkanker veroorzaken. U kunt uw huid tegen de zon beschermen door zonnebrand SPFT 30 te gebruiken. Het belang van SPF voor uw huid is verbazingwekkend groot. Het is een van de gegarandeerde manieren om uw huid te beschermen tegen de zon. Houd er rekening mee dat het dragen van hoeden en tijd doorbrengen in de schaduw u niet beschermen tegen zonnebrand die op uw huid kan worden weerkaatst door reflecterende oppervlakken en Uv-stralen. U wilt natuurlijk een gezonde huid en geen door kanker aangetaste huid. Geef dus prioriteit aan de zorg voor uw huid, alsof uw leven ervan afhangt. En om eerlijk te zijn, uw leven hangt er ook van af.

Schadelijke Uv-stralen

U moet uitkijken voor de zon om uw huid niet te beschadigen of huidkanker te veroorzaken. Er zijn echter ook enkele soorten Uv-stralen waar u op moet letten. Deze stralen kunnen verschillende soorten ziekten veroorzaken. Een Australian Gold kan uw huid beschermen tegen deze stralen. Deze stralen genaamd UVA en UVB zijn erg gevaarlijk en het is mogelijk dat u hun effect op uw huid pas merkt als het te laat is. Zorg dus voor de juiste zonnebrandfactor 30 om te voorkomen dat deze stralen je huidcellen vernietigen. UVA-stralen kunnen bepaalde glassoorten doordringen. Ze zijn de enige oorzaak van rimpels, vlekken en verschillende soorten huidziekten.

Vermijd huidziekte

Het is belangrijk en bijna verplicht om SPF te gebruiken als u kunt over uw huid en beschermd wilt zijn tegen Uv-stralen. Het is ook van het grootste belang dat u SPF 30 constant gebruikt. Dit is de enige zekere manier om te voorkomen dat Uv-stralen uw kostbare huid beschadigen. Let op: niet alleen in de zomer loopt u gevaar voor Uv-stralen, ook in andere seizoenen en weersomstandigheden kunnen Uv-stralen nog steeds hun schade aanrichten. Helaas zijn Uv-stralen het hele jaar door zichtbaar. In de zomer wordt het echter alleen maar gewaagder. Vergeet niet om SPF altijd opnieuw op je huid aan te brengen, zoals elke 60 minuten of zo. Zorg er daarentegen altijd voor dat u het waterbestendige type SPF gebruikt, zodat u niet te vaak opnieuw op uw huid hoeft aan te brengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *