Het leukste en leerzaamste speelgoed voor jouw kind

Je kent het allemaal nog wel van toen je zelf kind was, lego, playmobil en een speelmat. Maar wat voor speelgoed is nu leuk én leerzaam voor jouw kind. Zodat hij of zij spelenderwijs kan leren en vaardigheden ontwikkelt die van pas komen op latere leeftijd. Denk hierbij aan motoriek, coördinatie, logisch nadenken en inzicht. Dit zijn allemaal eigenschappen die ontwikkelt kunnen worden op jongere leeftijd en waar je later heel veel profijt van kunt hebben.

Maar wat is nu het beste speelgoed? Stapelstein heeft een ontwikkelproces doorlopen van 2 jaar voordat het op de markt werd gebracht in 2017. En dat is niet zonder reden. Het merk heeft ‘stapelstenen’ ontwikkeld die ervoor zorgen dat het creatief onderzoeken wordt gestimuleerd. Het is zelfs zo ontwikkeld dat de stapelstenen niet alleen leuk en interessant zijn voor peuters, maar ook voor volwassenen met of zonder handicap. Het spel daagt je namelijk uit om zo creatief mogelijk te denken.

De stenen kunnen gebruikt voor verschillende activiteiten, denk hierbij aan balanceren, zwemmen, stapelen en structureren. Het bevordert ontzettend veel vaardigheden, zoals motoriek, cognitie, sociale competentie en creativiteit. Hierdoor kunnen kinderen spelenderwijs hun vaardigheden ontwikkelen. Stapelstein wordt niet voor niks veel gebruikt op crèches en kleuterscholen.

Naast alle voordelen voor jouw kind, heeft het ook nog eens voordelen voor het milieu. Stapelstenen van Stapelstein worden namelijk duurzaam geproduceerd en staat bekend dat het lang mee gaat. Het product wordt gemaakt door middel van een innovatief schuimproces en bespaart hierdoor 96% van de grondstoffen. De stapelstenen kunnen ook nog eens ontzettend gemakkelijk gerecycled worden, wanneer jouw kind bijvoorbeeld is opgegroeid en je het niet meer nodig hebt. Uiteraard kun je de stenen ook bewaren, want het design is zo gemaakt dat het ‘tijdloos’ is en dus lang mee gaat.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *