Hét online systeem voor verhuurbedrijven

Ben jij eigenaar van een verhuurbedrijf en kom je er maar niet achter hoe je het beste gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet biedt? Dat is niet zo gek. Anno 2020 kun je als verhuurbedrijf niet meer zonder een webshop, maar het probleem is dat bekende webshopsystemen als WooCommerce en Magento totaal niet aansluiten bij de behoeften van een verhuurbedrijf. Je bent zeker niet de eerste die daar gillend gek van wordt.

Wat je écht nodig hebt als ondernemer is een webshopsysteem dat speciaal is ingericht voor verhuurbedrijven. Dat bestaat vast niet, hoor ik je denken. Toch wel!

Een alles-in-één oplossing met online verhuursoftware

Speciaal voor verhuurbedrijven die een webshop willen beginnen is er online verhuursoftware van Rentpro. Dit kun je met recht een alles-in-één oplossing noemen. De software bestaat uit verschillende tools die tezamen alles bieden wat je nodig hebt om een verhuurbedrijf te runnen in het digitale tijdperk:

 • Een webwinkel
 • Een back-office
 • Verhuursoftware
 • Een app

De voordelen van online verhuursoftware

 • Werkelijk alles is op elkaar afgestemd. Plaats je bijvoorbeeld een balieorder in de verhuursoftware, dan is dat meteen terug te in de webshop. Alles wordt realtime aangepast. En plaats een klant bij een bestelling een opmerking, dan komt dat automatische op de pakbon te staan.
 • Met alles waar je als verhuurbedrijf mee te maken krijgt wordt rekening gehouden binnen het systeem, een groot verschil met bijvoorbeeld Magento of WooCommerce. Denk bijvoorbeeld aan zaken als borg, termijnstaffels en voorraadplanningen.
 • De software komt met een speciale app, die bijvoorbeeld meldingen verstuurt bij nieuwe bestellingen.

De onderdelen van de software

 1. De webshop, waar klanten hun bestelling plaatsen
 2. De back-office, de achterkant van de webshop waar je hem beheert
 3. De verhuursoftware in de back-office, die alle processen stroomlijnt
 4. De mobiele app, zowel voor Android als iOS

De grootste vriend van ieder verhuurbedrijf

De online verhuursoftware van Rentpro is met recht de grootste vriend van ieder verhuurbedrijf. Enthousiast geworden? Bekijk snel de website van Rentpro en lees er nog meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *