Hier let je op bij een pallet versturen

Hier let je op bij een pallet versturen

Ben je een ondernemer die vaak grote partijen aan klanten en zakenrelaties moet leveren? Dan moet je goed gaan kijken hoe je dit het beste kunt doen. Een pallet versturen brengt namelijk weer andere mogelijkheden met zich mee dan het versturen van kleinere producten en pakketten. Hiervoor gelden namelijk ook weer andere tarieven. Niet iedere pakketdienst kan ervoor zorgen dat jouw pallets bij de klant aankomen. Als ondernemer heb je daarom wel nog wat zaken te regelen. Door via Cheap Cargo te gaan kijken naar de tarieven van de verzending, weet je gelijk waar je aan toe bent.

 

Alle gegevens invullen op de website

Voor het versturen van een pallet ga je als eerste kijken naar het verzendadres en het adres van de eindbestemming. Dit kan zowel binnen eigen land zijn als naar het buitenland. Wanneer je deze gegevens ingevuld hebt en hebt aangegeven dat je een pallet wilt versturen, kun je de afmetingen door gaan geven. Hiervoor moet je goed naar de lengte, breedte en hoogte gaan kijken. Tevens zorg je ervoor dat het gewicht duidelijk wordt. Dit is het gewicht van de producten inclusief de pallet. Op basis van deze gegevens zie je direct de prijzen onder elkaar staan.

 

De tarieven zijn direct duidelijk

Deze prijs is tevens de prijs die je gaat betalen. Er zitten namelijk geen verborgen kosten meer, die op een later moment op jouw factuur verschijnen. Je weet hierdoor altijd waar je aan toe bent en kunt deze kosten dus ook doorberekenen aan jouw klanten. Zo is er vanaf het begin al veel duidelijkheid te vinden en zal de communicatie tussen jou en de klant soepeler gaan verlopen. Jouw webshop gaat hierdoor beter verlopen en iedere partij weet op voorhand wat er allemaal verwacht kan worden vanaf de verkoop tot en met de levering.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *