Hoe behoudt de horecaondernemer zijn gasten op het terras?

De zomer komt eraan en hopelijk wordt het weer straks weer zo mooi dat jouw gasten terecht kunnen op jouw terras. Je gehele terras vol met gasten die heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl zij kletsen met hun vrienden en vriendinnen. Daar geniet je van, maar dan wordt het toch ineens een beetje grauw en er kan mogelijk een buitje vallen. Je wilt niet dat je gasten nu weggaan, terwijl jij op buienradar ziet dat het maar om een klein buitje gaat. Wat zou of had je kunnen doen?

Verder borrelen onder een schaduwdoek

Wanneer je ziet dat die bui toch wel heel dichtbij komt, kan je jouw schaduwdoek waterdicht goed gebruiken. Een klein buitje is geen probleem en als het schaduwdoek erna goed droog wordt gemaakt, kunnen jouw gasten langer blijven zitten op jouw terras en kan je zo ook langer gebruik maken van het schaduwdoek. Zo komen zij niet bij jou afrekenen en gaan zij niet na het buitje bij iemand anders op het terras zitten. Hierdoor kun jij jouw gasten de service verlenen die je wilt en draai jij nog steeds omzet. Jouw gasten blij en jij blij!

Wat komt er bij een schaduwdoek kijken?

Een schaduwdoek kan je in verschillende vormen en maten verkrijgen. Je kan ze kopen in grote aantallen om ervoor te zorgen dat het gehele terras bedekt is of je kan een aantal schaduwdoeken op maat laten maken, waardoor je één geheel schaduwdoek over het terras kan maken. Hierdoor is het niet alleen handig om gasten wat langer op het terras te houden, maar ziet het er ook nog eens prachtig eruit. Met een eyecatcher van een schaduwdoek zien gasten jouw onderneming ook en zien zij hoe gezellig het is. Een schaduwdoek is functioneel wanneer er mogelijk een kleine bui komt, maar het ziet er ook nog eens gelikt uit en creëert ook sfeer. Alleen maar win-win puntjes. Het enige minpuntje kan de investering zijn, maar je hebt gelezen wat het kan doen voor jouw onderneming. Dan weet je ook wat je te doen staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *