Hoe versier je een collega? Lees het hier!

Ben jij de eeuwige vrijgezel en kijk je smachtend naar jouw vriendinnen die een leuke man hebben? Dan is het tijd om hier snel verandering in te brengen. ‘Happy single’ lijkt veel voordelen te hebben, maar als je na een dag werken op de bank ploft zegt je kat toch niet zoveel terug. We zijn niet geboren om alleen te zijn. Sommige vrouwen winden iedere man hun vinger en sommige hebben er wat meer moeite mee. Waar dat aan ligt is uiteenlopend. Spontane & extraverte types maken sowieso makkelijker een praatje dan verlegen personen. neem onderstaande tips ter harte en jouw nieuwe vlam staat binnenkort met een roos in zijn mond een serenade te zingen onder je balkon!

Zorg voor een goede outfit – classy but not trashy

Het beeld dat vrouwen hebben van mannen klopt niet altijd. Tuurlijk draait vrijwel iedere man zich om als er een vrouw met spierwit lang haar en een te kort rood (goedkoop) jurkje voorbij loopt. Echter is dit niet de vrouw die mannen aan hun zij willen, gemiddeld genomen dan. De gemiddelde man houdt wel van vrouwelijke vrouwen die zich een tikkeltje sexy kleden. Een man zoekt veelal niet alleen een partner om het bed mee te delen uit lust, maar wil ook graag voortplanten. Dat betekent dat jij als het vrouw het voorbeeld wordt voor jullie kinderen, hij een zorgzame en lieve moeder wenst voor zijn kinderen.

Zelfverzekerde vrouwen zijn hot

Niets is aantrekkelijker als een vrouw die blij is met zichzelf. Als je happy bent straal je dit uit en dat maakt een vrouw gewoon mooi. Als je gezegend bent met een gezonde dosis zelfvertrouwen (lees: niet arrogant) wind je iedere man om je vinger. Heb jij niet zo’n goed zelfbeeld? Zorg hier dan voor door te doen door je passies te volgen, te sporten en je uiterlijk een nieuwe look te geven! Dan is versieren gewoon een stuk makkelijker én zit jij waarschijnlijk binnenkort met je nieuwe vlam te chillen in je sexy dames badjas !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *