Investeren in een laadpaal voor kantoor of niet?

Steeds meer bedrijven kiezen er bewust voor om te investeren in laadpalen voor op hun bedrijf. Een laadpaal voor kantoor kopen is dan ook iets wat steeds vaker wordt overwogen. Het moet gezegd dat er hier effectief behoorlijk wat mooie voordelen aan verbonden zijn. Dit overigens ook niet alleen voor de mensen die werkzaam zijn binnen uw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook voor mensen die er een bezoek aan brengen. Potentiële zakenpartners, klanten, etc. kunnen (indien u hen dat toelaat uiteraard) allemaal gebruikmaken van de aanwezige laadpaal in afwachting van het einde van hun meeting. Overweegt u eveneens om te investeren in een laadpaal voor kantoor? In dat geval is het altijd de moeite waard om rekening te houden met de informatie zoals aangegeven hier op deze pagina. 

 

  • Waar rekening mee houden bij een laadpaal kopen voor kantoor? 

 

Een laadpaal voor kantoor kopen is de voorbije jaren in sneltempo populair(der) geworden. Steeds meer bedrijven kiezen er namelijk voor om de kaart van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te trekken. Deze evolutie heeft ervoor gezorgd dat er verschillende soorten laadpalen op de markt zijn geïntroduceerd. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen onder meer de volgende exemplaren: 

 

  • De Alfen Eve; 
  • De EV-Box Businessline dubbel; 
  • De Delta DC lader;

 

Bovenstaande drie laadpalen zijn onder meer terug te vinden in het aanbod van de gespecialiseerde firma Eneco eMobility. Voor welke van deze verschillende opties u uiteindelijk gaat kiezen is afhankelijk van meerdere zaken. Zo zult u bijvoorbeeld niet alleen rekening moeten houden met de capaciteit van het wagenpark van uw bedrijf, maar wat ook te denken van het soort model? We maken op dit vlak namelijk een onderscheid tussen enerzijds een wandmodel en anderzijds een paalmodel. Ook het materiaal waaruit de laadpalen zijn vervaardigd kan van groot belang zijn. Zo moet een laadpaal die buiten staat uiteraard weerbestendig zijn. 

 

  • Hoe verloopt de installatie van een laadpaal voor kantoor? 

 

Heeft u ervoor gekozen om een laadpaal voor kantoor te kopen? In dat geval spreekt het voor zich dat u deze op een zeker ogenblik ook nog zult moeten laten plaatsen. Op het ogenblik dat u ervoor kiest om daarvoor een beroep te doen op een gespecialiseerde partij zoals bijvoorbeeld Eneco eMobility zult u kunnen vaststellen dat dit geen enkel probleem is. Dit bedrijf beschikt namelijk over professionele installateurs welke de laadpalen op elke zakelijke locatie kunnen installeren. Eventueel is het ook mogelijk om dit karwei uit te besteden aan installateurs die u mogelijks zelf in dienst heeft. Dit kunt u aldus volledig zelf bepalen. 

 

  • Een laadpaal voor kantoor kopen? Een absolute aanrader!

 

Op het ogenblik dat u er als bedrijf voor heeft gekozen om elektrisch te gaan rijden betekent dit eveneens dat u over bepaalde oplaadmogelijkheden zult willen beschikken. Uiteraard zijn er tegenwoordig overal wel voldoende laadmogelijkheden terug te vinden, maar toch zult u deze ook op uw bedrijventerrein voor handen willen hebben. Dat oogt niet alleen erg professioneel, daarnaast kunt u met een laadpaal voor kantoor gewoon opladen op uw eigen parkeerplaats. Zo zult u in de praktijk pas echt helemaal nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

 

Kijk op de website van Eneco eMobility voor de mogelijkheden om een laadpaal op de zaak aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *