Jouw kantoor inrichten, waar let je op?

Je gaat jouw kantoor inrichten, maar waar moet je op letten en wat is dan van belang? Goede vraag, want je wilt dat het er goed uit ziet, dat jouw persoonlijkheid naar voren komt en dat jij jouw collega’s en klanten netjes kan ontvangen. Toch wel drie hele belangrijke dingen die wel waarvan de hokjes wel afgetikt moeten worden. Het liefst wil je alles online kopen, want dan hoef je geen tijd te verspillen om naar verschillende woonwinkels te gaan. Let dan even op de volgende punten:

  • Weet wat je zoekt

Hoe wil je dat jouw kantoor eruit ziet en wat heb je allemaal nodig qua meubels. Het is zeker aan te raden om het serieuze een beetje te mixen met het speelse. Het kan in de soorten meubels, maar bijvoorbeeld ook in de afmetingen, vormen of kleuren van een meubel. Bijvoorbeeld een mooie tafel met stoelen waar je aan kan vergaderen of een kleine zithoek met een grote zetel. Een kast waar jouw collega’s hun spullen en klanten mappen kunnen opbergen. Weet waar je precies naar op zoek bent en ga dan rond kijken.

  • Meten, meten en nog eens meten

Alles hangt af van jouw meetskills. Het is een serieuze zaak, want je wilt niet dat je straks meubels moet terug sturen of ruilen. De kosten zijn voor jou en dan zijn die gave stoelen en tafel toch wel iets duurder geworden dan je zou willen. Dus meet alles wel twee à drie keer. Je kan maar beter heel goed weten wat de afmetingen zijn, dan het gewoon eens uit te proberen. Zo heb je dan ook veel sneller je gehele inboedel in jouw kantoor staan.

  • Er zijn geen domme vragen

De kleur van die tafel die jij wilt, is die wel echt donkerbruin in plaats van licht zwart? Als je niet zeker bent van de kleur van de tafel, vraag dan een kleurstaal om het zeker te weten. Daarnaast kijk dan ook of die kleur ook echt bij jouw interieur past! Je kan beter het zekere voor het onzekere nemen.

Tuurlijk zijn er nog vele andere dingen waar je op moet letten, maar deze zijn toch wel één van de belangrijkste. Weet wat je doet en stel de vragen waar je een antwoord op wilt. Het gaat wel om jouw kantoor en die moet er goed uitzien dus doe wat nodig is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *