Leuke ideeën voor relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is eigenlijk een cadeau dat je geeft aan een partner of klant als waardering voor jullie relatie/samenwerking. Het laat zien dat je daadwerkelijk aan je klanten denkt en blij bent dat je met ze mag samenwerken. Echter vinden veel bedrijven het lastig om de juiste relatiegeschenken te vinden.

Geef een boodschap mee

Wanneer je een relatiegeschenk geeft kan je een boodschap meegeven om je op een bepaalde manier te positioneren. Je kan bijvoorbeeld duurzame relatiegeschenken geven, om te laten zien dat jouw bedrijf bezig is met het milieu en hier ook aan wil werken.

Maak het persoonlijk

Wanneer je jouw logo of boodschap op een relatiegeschenk zet, voelt het toch een stuk persoonlijker. Het bind je nog meer met je partner. Stiekem is het ook een klein beetje reclame, aangezien jouw logo dan overal te zien is.

Wat leuke voorbeelden

Heel veel mensen geven standaard relatiegeschenken zoals pennen of usb-sticks. Echter kan je beter een beetje opvallen met je relatiegeschenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paraplu. Wanneer je deze aan je klanten of partners geeft tijdens slecht weer, laat je ze zien dat je echt aan ze denkt. Voor relatiegeschenken kan de timing wanneer je het cadeautje geeft dan ook erg belangrijk zijn.

Wil je nou ook relatiegeschenken halen voor jouw partners en/of klanten? Neem dan een kijkje bij Van Helden. Hier bieden ze de leukste geschenken aan en ze kunnen ze zelfs nog voor je bedrukken om ze een stuk persoonlijker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *