Leukste kraamcadeautjes

Ga jij binnenkort op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk wel met een origineel kraamcadeautje aan komen. Wanneer je opzoek gaat naar een leuk cadeau zal je al snel merken dat het aanbod enorm is. Daarom hebben wij hier enkele inspiratietips waardoor jouw zoektocht makkelijker verloopt.

Spaarpot

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, namelijk sparen. Ook veel ouders zullen het voornemen hebben om vanaf het begin af aan te gaan sparen voor de kleine. En kindje is nou eenmaal heel erg duur. Koop een leuke vrolijke spaarpot voor de pasgeboren baby en doe er natuurlijk alvast een klein bedrag in. Jong geleerd, is oud gedaan!

Boek met naam

Boeken zijn heel erg leuk om te geven en om te krijgen. Als je iets origineels wilt geven is een boek met naam een perfect cadeau. Zo speelt het kindje zelf de hoofdrol in het verhaal. Dit motiveert het kindje later ook om het boek te gaan lezen waardoor het ook erg praktisch is.

Wobbel starter

Wobbels, een prachtig gestileerd object dat binnen no-time mateloos populair is geworden in Nederland en ver daarbuiten. En dat is niet voor niets. Wobbels zijn erg aantrekkelijk voor kinderen. Een Wobbel is een houten plank met een kromming erin, een balansbord. De Wobbel kan fungeren als burg, tunnel, glijbaan, tafel of lanceerplatform. Het leuke aan de Wobbel is dat kinderen er zo veel mee kunnen dat ze hun energie kwijt kunnen en zich motorisch ontwikkelen. De Wobbel Starter is speciaal gemaakt voor de allerkleinste. Vanaf 0 maanden is de Wobbel al bruikbaar waardoor dit een perfect én origineel kraamcadeau is.

Een eerste jaar boek

In het eerste jaar van een kindje gebeurt zo ontzettend veel. De ontwikkeling van een kindje gaat erg hard. Met een eerste jaar boek hou je op een laagdrempelige manier teksten en foto’s bij hoe het jaar verliep. Dit is erg leuk voor later. Schrijf op de eerste bladzijde een persoonlijke tekst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *