Luxe relatiegeschenken tijdens de kerst

De nachten worden langer, de klok gaat binnenkort een uur achteruit, sjaals en mutsen verschijnen langzamerhand weer in het straatbeeld… Kortom: de winter is in aantocht! Veel mensen vinden de winter een lange, donkere tijd. Maar gelukkig is er één groot lichtpunt: Kerstmis! Een tijd voor gezelligheid, een tijd voor samenzijn met familie en vrienden en vooral… tijd voor cadeautjes! Kerstmis en het geven van geschenken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mooi ingepakte cadeautjes onder de kerstboom, het hoort er helemaal bij. Cadeautjes worden niet alleen uitgewisseld tussen vrienden en familie, ook op professioneel gebied zijn kerstcadeautjes populair. Veel werknemers ontvangen traditiegetrouw een mooi kerstpakket van hun werknemer rond kersttijd. Aan klanten en leveranciers wordt vaak ook gedacht tegen het einde van het jaar. En wel in de vorm van luxe relatiegeschenken. In deze blogpost zetten we een aantal mooie kerstgeschenken op een rijtje om uw zakenrelaties te bedanken voor een fijne samenwerking. 

Gadgets

Bedrukte gadgets doen het altijd goed. Denk aan een luxe koptelefoon of een gegraveerde Bluetooth speaker. Items die eigenlijk iedereen wel gebruikt zijn erg populair onder de relatiegeschenken. Hoe vaker mensen het item gebruiken, hoe vaker zij in aanraking zullen komen met uw logo. Op die manier is een luxe kerstgeschenk niet alleen een mooi middel om uw zakelijke relaties in het zonnetje te zetten, maar kunt u er direct een beetje reclame mee maken. Natuurlijk kunt u het qua budget zo gek maken als u zelf wilt. Zo bestaan er waterdichte Bluetooth speakers waar een draadloze oplader in verwerkt zit en die ook nog eens een oplichtend logo heeft, maar u kunt natuurlijk ook gewoon voor een meer traditionele, kwalitatieve speaker kiezen. De ontvanger van het mooie geschenk zal er hoe dan ook blij mee zijn. 

Textiel

Een andere populaire productgroep tegen het eind van het jaar: textiel. Van gekke sokken tot hele foute kersttruien. Het is misschien iets minder ‘luxe’, maar nog wel ontzettend origineel. Ontwerp uw eigen kerstsokken en verwerk het logo van uw bedrijf erin en u heeft een kerstgeschenk dat de ontvangers niet snel zullen vergeten. Foute kersttruien horen natuurlijk ook helemaal bij deze tijd van het jaar. U kunt ervoor kiezen om uw eigen kersttrui te ontwerpen of u gaat voor een standaard ‘fout’ ontwerp en laat uw logo er subtiel op bedrukken, zoals op het label van de trui. 

Woon- en keukenaccessoires

Tot slot vallen woonaccessoires en keukenaccessoires bij veel mensen in de smaak. Tegen het eind van het jaar wil men het vooral gezellig maken in huis om de kou en guurheid van buiten een beetje te bestrijden. Daarom worden woonaccessoires gebruikt om binnen een gezellige sfeer te creëren en worden keukenaccessoires ingezet om de lekkerste maaltijden te maken. Leuke voorbeelden van luxe geschenken in deze productgroepen zijn gegraveerde snijplanken, stijlvolle geurkaarsen en plaids waarin het logo van uw bedrijf of organisatie geborduurd wordt. 

Luxe, bedrukte relatiegeschenken online bestellen

Bent u op zoek naar het ideale kerstgeschenk voor uw werknemers, klanten of leveranciers? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Hier vindt u een groot assortiment aan leuke kerst giveaways en luxe eindejaarsgeschenken. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan even contact op met het klantenservice team. Met ruim twintig jaar ervaring weten zij voor iedereen het ideale geschenk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *