Meer naamsbekendheid met… papieren tassen!

Naamsbekendheid is voor elk groeiend bedrijf enorm belangrijk. Hoe meer mensen jou en je bedrijf kennen, hoe groter je (potentiële) klantenkring wordt. Naamsbekendheid kan je natuurlijk op veel manieren genereren. Mond-tot-mond reclame, vakbeurzen afgaan, influencers benaderen op social media, reclametijd op tv of radio kopen… Of simpelweg door promotionele items uit te delen. Het uitdelen van promotie items is één van de meest effectieve manieren van reclame maken. Doordat mensen dagelijks in aanraking komen met het item blijf je top of mind bij jouw potentiële klanten. 

Wanneer je het woord ‘promotie items’ hoort, denk je misschien snel aan bedrukte pennen, sleutelhangers, aanstekers, etc. Populaire promotie items waarmee je je tas vol hebt zitten aan het einde van een lange beursdag. En dat is het nou net: die promotie items verdwijnen na ontvangst al snel in een tas. Die bedrukte aansteker of bedrukte pen worden voor de rest van de dag niet meer gezien. Maar die tas… Daar loopt iedereen mee rond! Het ideale promotie item dus. Door jouw logo op papieren tassen te laten bedrukken en deze uit te delen op beurzen, evenementen, open dagen of gewoon in jouw eigen winkel, zorg je ervoor dat jouw logo, en dus jouw bedrijf, hoge exposure krijgt. 

Daarnaast is het een relatief goedkope manier van reclame maken. Voor een laag bedrag heb je al een groot aantal bedrukte papieren tassen. Heb je er na een beursdag nog een boel over? Met een slim tijdloos ontwerp kan je ze zo weer gebruiken. Tip: let bij het selecteren van de bedrukte tassen wel op het maximum draaggewicht. Wil je dat de papieren tas behoorlijk wat kan dragen? Ga dan voor een tas van steviger materiaal en met een degelijk hengsel. 

Op internet vind je veel verschillende bedrijven die papieren tassen kunnen bedrukken. Zelf hebben wij goede ervaringen met de website BudgetGift.nl. Zij hebben een groot assortiment met bedrukte tassen. Daarnaast is het klantenserviceteam goed bereikbaar om je te helpen met al je vragen. Dus wil je meer naamsbekendheid genereren door middel van het bedrukken van papieren tassen? Neem dan snel een kijkje op de website. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *