Nieuw apparatuur, nieuwe telefoonabonnementen

Het is tegenwoordig erg normaal om een telefoon te kopen en daarbij meteen een abonnement af te sluiten voor onbeperkt internet, belminuten, sms’jes, etc. Maar wat nou als je eigenaar bent van een bedrijf. Je wil dat jouw personeel in ieder geval de benodigde uren beschikbaar zijn, maar je kunt niet vragen of ze uit eigen zak een nieuw abonnement willen betalen. Daarom moet jij als werkgever eens gaan uitzoeken of er een zakelijk mobiel abonnement is voor je werknemers.

 

De keuze is reuze

Er zijn maar liefst elf providers die telefoonabonnementen aanbieden. Een deel daarvan richt zich ook op het aanbieden van zakelijke telefoonabonnementen. Je kunt een zakelijk telefoonabonnement afnemen als je bent ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Maakt niet uit of je een klein bedrijf hebt, een hele grote of gewoon zzp’er bent. De 5 providers die zich richten op zakelijke abonnementen aanbieden zijn; Youfone, Hollands Nieuwe, T-Mobile, KPN en Vodafone. Hieronder staat een klein overzicht over alle providers en een voordeel waarom juist zij zo fijn zijn.

  1. Bij Youfone kun je voor een onbepaalde tijd een abonnement afsluiten. Dit betekent dat je hem ook kan opzeggen wanneer dat jou uitkomt.
  2. Hollands nieuwe. Zij bieden onbeperkte belminuten in een zakelijk abonnement. Erg handig als je veel werknemers hebt die veel moeten communiceren en dus veel bellen.
  3. T-mobile. Zij bieden zowel onbeperkte belminuten als onbeperkt internet. Dit is ook erg handig als je monteurs hebt die buiten de deur werken. Zo zijn zij altijd bereikbaar en kunnen ze fijn te werk.
  4. Ook zij bieden onbeperkt bellen en bij KPN heb je keuze uit 6 zakelijke bundelsoorten. Er wordt dus een combinatie gemaakt, ook wel bundel genoemd, waar sowieso elk bedrijf profijt van heeft.
  5. Misschien wel de meest bekende provider. Zij bieden grote databundels, maar ook onbeperkt bellen en je kunt 50 abonnementen zakelijk, in één keer afnemen.

 

Telefoonabonnement afnemen zonder telefoon

Er is een abonnement dat erg populair is, maar wat geen eigen provider is of heeft. Het is namelijk Sim Only. Ook dit kennen veel mensen wel. Zij worden steeds voordeliger als het gaat om zakelijke abonnementen. Sim Only is bij enorm veel providers te verkrijgen. Namelijk bij alle bovenstaande, dus; Youfone, Hollands Nieuwe, T-mobile, KPN en Vodafone. Maar daarnaast is Sim Only ook nog af te nemen bij de providers; Simyo, Simpel, Lebara en Ben. Het is dus geen eigen provider, maar wel een abonnement dat je kunt afsluiten. Denk er eens over na zou ik zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *