Onderscheid je van de concurrentie met eigen bedrukte tape

Als bedrijf ben je ongetwijfeld op zoek naar manieren om je verder te onderscheiden van de concurrentie. Om herkenbaar te zijn naar de doelgroep toe en om je te onderscheiden van de concurrent zijn er verschillende promotiematerialen die je kan inzetten. Een die daar de afgelopen jaren bij is gekomen is het bedrukken van tape. Als je beschikt over tape met je eigen logo erop kun je daar mee pakketten personaliseren. Zodat iedereen ziet dat het pakket bij jouw bedrijf vandaan komt.

Tape online bestellen

De meeste particuliere mensen die tape nodig hebben kopen het even snel in de winkel. Maar als je een bedrijf hebt zoals een webshop heb je waarschijnlijk grote hoeveelheden tape nodig om alle pakketjes in te pakken. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om het online te bestellen. Dit is niet alleen goedkoper maar het is ook makkelijk omdat de tape gewoon bij je wordt thuisbezorgd. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om online een ontwerp te maken zodat je ook tape op maat kan laten maken en thuis kan laten bezorgen.

Tape laten bedrukken

Er zijn verschillende bedrijven die je kunnen helpen met het bedrukken van tape. Een van die bedrijven is Tapeprint.eu. Hier kan je terecht om tape te laten bedrukken met een eigen boodschap, kleur of zelfs met je eigen logo erop. Dit bedrukken hoeft niet eens duur te zijn en het kan al vanaf kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld 10 rollen tape met logo. Het is belangrijk dat je je bij de juiste kleuren doorgeeft zodat het altijd goed terecht komt op de tape. Vrijwel alle tapebedrijven maken hiervoor gebruik van PMS-kleuren, deze kan je doorgeven als je tape wil laten bedrukken.

Bestel vandaag nog tape met je eigen logo erop

Ben jij ook constant op zoek naar manieren om je nog verder te onderscheiden van de concurrentie? Dan is het bedrukken van tape een welkome aanvulling op het huidige promotiemateriaal. Zoals we al kort beschreven hebben, kan je het eenvoudig online bestellen en hoeft het niet eens duur te zijn om tape te laten bedrukken. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog tape op maat via Tapeprint.eu, ook voor een tape dispenser kun je hier terecht.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *