Online koninginnebrij kopen

Online koninginnebrij kopen

Er zijn verschillende soorten honing. Dit hangt af van de bijen waardoor en waarvoor ze gemaakt worden. Zo heb je bijvoorbeeld de koninginnebrij. Dit wordt ook wel koninginnegelei, bijenmelk of Royal jelly genoemd. Deze brij wordt gemaakt door bijen voor andere babybijtjes die met de brij gevoed worden en uiteindelijk dan koningin van het nest worden.  De koninginnebrij bevat dus sterke voedingsstoffen en is een sterke honing. Het is een geleiachtige honing met sterke smaak. Je kunt dit kopen in honing winkels maar ook online op honingwinkel.nl. Het is dus ook makkelijk online te bestellen.

Wat is koninginnebrij?

Koninginnebrij is dus een geleiachtige honing die origineel gemaakt wordt voor kleine bijtjes die later koningin zullen worden. Het is dus een speciale soort honing. De honing heeft een gele, en bijna witte, kleur. Als je de brij inneemt zal het een beetje zuur smaken. Ook als je het ergens opsmeert of zelfs tijdens het innemen kan het een beetje prikken. Dit getuigt van de genezende kracht van de brij. Doordat het speciaal voor toekomstige koninginnen is, heeft het natuurlijk genezende en versterkende krachten. Het kan dus ook gebruikt worden als een middel om iets te genezen.

Gebruik van koninginnebrij

Om het genezende effect van brij te merken kun je het op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld innemen. Dit doe je door een lepeltje brij onder je tong te leggen en dan te laten smelten. Het beste is om dit in de ochtend en avond te doen en dan voor drie weken lang voor een optimaal effect. Koninginnebrij kan helpen bij veel dingen. Zo kan het je wakkerder maken als je moe bent, extra vitaminen aan je lichaam geven en huidproblemen verhelpen. Ook kun je het gebruiken voor hulp bij sporten en inspannen, als je eetlust steeds minder wordt of als je last hebt van een ontregeld gewicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *