Originele relatiegeschenken voor jouw werknemers

Relatiegeschenken zijn er niet alleen om klanten te binden en reclame te maken voor jouw bedrijf. Het is ook een perfect middel om jouw werknemers in het zonnetje te zetten. Wanneer een team een knappe prestatie heeft geleverd is een relatiegeschenk een mooie manier om ze te bedanken en je waardering te uiten. Daarnaast worden relatiegeschenken ook veel gebruikt om werknemers een fijne zomer of een fijne kerst te wensen. Dit laatste wordt traditioneel vooral gedaan door middel van een kerstpakket, maar de afgelopen jaren is het geven van één luxer cadeau ook erg populair. Ben jij op zoek naar een passend en origineel relatiegeschenk voor jouw team? Lees dan snel verder. We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet!

Luxe gadgets

Gadgets zijn enorm populair in de wereld van relatiegeschenken. De laatste jaren zijn veel bedrijven powerbanks, koptelefoons en allerlei telefoonaccessoires gaan inzetten om hun werknemers in het zonnetje te zetten. Sinds we meer thuis zijn gaan werken, zijn bedrukte gadgets een enorm goed middel om toch binding met je team te houden. Natuurlijk kan je kiezen voor een standaard koptelefoon of een simpel powerbankje, maar er is nog veel meer mogelijk dan dat.

Denk bijvoorbeeld aan een wireless noise cancelling koptelefoon: geen overbodige luxe wanneer je thuiswerkt. Of kies voor een powerbank met een draadloze oplaadfunctie. Zo heb je geen snoertjes meer nodig! Natuurlijk kan je het zo gek maken als je zelf wilt, door bijvoorbeeld voor een item te gaan die all over, full color te bedrukken is. Op die manier heb je volledige controle over het artwork dat op de gadget gedrukt moet worden. Maar ook voor bedrijven met een wat kleiner budget zijn er genoeg mogelijkheden.

Seizoensartikelen

In plaats van een algemeen cadeau, zoals gadgets, kan je natuurlijk ook voor seizoensgebonden artikelen gaan. Zo kan je je werknemers in de lente een leuk tuingeschenk cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een leuk vogelhuisje, een picknickmand of een kweeksetje. Op die manier fleur je elke tuin en elk balkon op! In de zomer kan je kiezen voor een luxe koeltas, een mooi luchtbed of misschien wel een koffer.  In de herfst is een mooie stormparaplu erg toepasselijk en in de winter kan je kiezen voor een luxe thermosfles gegraveerd met jouw logo. Onze tip: kies altijd voor een praktisch artikel. Zo verhoog je de kans dat de ontvanger het artikel ook daadwerkelijk gebruikt.

Werknemerspakketten

Werknemerspakketten zijn sinds het thuiswerken enorm populair geworden. Het is een vorm van binding met je werknemers. Normaal zag je je werknemers of collega’s elke dag op kantoor, maar dat is tegenwoordig natuurlijk een stuk minder geworden. Door het versturen van werknemerspakketten zorg je voor een extra connectie en zorg je ervoor dat jouw werknemers zich gewaardeerd voelen ondanks dat je ze niet meer zo veel ziet. Werknemerspakketten zijn leuk om te versturen bij bijzondere gelegenheden en feestdagen, maar kan ook gebruikt worden om je werknemers bijvoorbeeld een mooie zomer te wensen.

Online relatiegeschenken bestellen

Bent je na het lezen van deze blog enthousiast geworden? Dan is het tijd om eens rond te gaan kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij raden daarvoor de website van BudgetGift.nl aan. Deze website heeft een groot en breed assortiment tegen scherpe prijzen. Mocht je er niet uitkomen, dan staat het klantenteam graag voor je klaar. Met ruim 20 jaar ervaring weten ze je vast goed op weg te helpen! Veel plezier en succes met het kiezen van jouw ideale relatiegeschenk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *