Promoot jouw merk met bedrukte drinkflessen

Dat we per dag twee liter water moeten drinken om goed gehydrateerd te blijven, weten we ondertussen allemaal wel. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een herbruikbaar waterflesje bij zich. Ze worden meegenomen naar werk, in de trein of staan standaard op het nachtkastje. Dit maakt het dan ook een perfect promotie item. Door jouw logo of boodschap op een drinkfles te laten bedrukken, weet je zeker dat veel mensen in aanraking zullen komen met jouw merk. Een drinkfles is een veelgebruikt, praktisch item waardoor de exposure voor jouw logo gegarandeerd hoog ligt. 

Voor welke drinkfles kies jij?

Bij het bedrukken van drinkflessen is er veel mogelijk. Alleen al bij het kiezen van de fles zelf zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je voor een simpel plastic flesje of kies je liever voor een mooie, milieuvriendelijke fles van suikerriet? Misschien past een robuuste, RVS waterfles beter bij jouw huisstijl? Het is goed om je eerst eens te oriënteren op de verschillende soorten waterflessen. Vraag je af wat jouw doel is en wat je wil bereiken met het bedrukken van de waterfles. Welke fles past bij jouw doelgroep? 

Denk aan het budget

Daarnaast is het budget natuurlijk belangrijk. Bij het uitzoeken van de perfecte fles willen we hier misschien liever geen rekening mee houden, maar vaak heb je je toch aan een bepaalde prijs range te houden. Gelukkig is er voor elk budget wel een geschikte fles te vinden. Zo zijn er al bedrukte flessen van ca. €2,50 per stuk. Natuurlijk kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je liever voor een mooie gegraveerde giftset? Dan betaal je daar natuurlijk ook naar. 

Drinkflessen online laten bedrukken

Wanneer je één en ander wat duidelijker hebt voor jezelf, kan je gerichter op zoek gaan. Zet de verschillende opties voor jezelf op een rijtje en ga ze vergelijken. Vaak is het ook wel mogelijk om een fysiek sample aan te vragen. Op die manier kan je de fles zelf beoordelen en kan je bekijken of de fles aan jouw kwaliteitseisen voldoet. 

Een goede plek om je te oriënteren op het bedrukken van drinkflessen is BudgetGift.nl. Deze webshop heeft ruim twintig jaar ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken, waaronder drinkflessen. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpt het klantenteam je graag verder. 

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw ideale bedrukte drinkflessen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *