Schaf nu Windows 11 aan voor een aantrekkelijke prijs

Microsoft heeft in 2021 een nieuwe software uitgebracht voor Office. Zoals gewoonlijk brengt Microsoft hun software in diverse edities uit. Voor Windows 11 heeft Microsoft onder andere Windows 11 Pro Education, Home, Pro en Enterprise uitgebracht. Wil je gebruik maken van de nieuwste versie van Microsoft Office? Dan kun je wellicht microsoft office kopen student 2021.

Maak gebruik van de nieuwe features van Windows 11

Windows 11 zit vol nieuwe features en verbeterde looks. Zo kun je gebruik maken van de nieuwe ´Snap Layouts´. Hiermee kun je volledig naar wens je scherm indelen. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om spraakberichten te sturen via Microsoft Teams. Ook voor gamers is Windows 11 erg interessant. Zo zijn er diverse functionaliteit van het XBOX-platform doorgevoerd in Windows in 11.

Kies voor Microsoft Office 2021 Home & Student voor het meest basic pakket

De Microsoft Office 2021 Home & Student edities is de meest basic versie van Microsoft. Deze versie is perfect voor de huis, tuin en keuken gebruiker. In deze versie zitten applicaties als Word, Excel, Powerpoint en Publisher. Heb je meer applicaties nodig, dan is het aan te raden om voor het meest complete pakket te gaan, het Professional Plus pakket.

Extra functies van Office Professional Plus

Windows 11 Pro heeft alles wat de Windows 11 Home-versie heeft, maar het heeft ook een paar extra functies toegevoegd, die speciaal zijn ontwikkeld voor professionele en educational omgevingen. Een van de meest opvallende functies is BitLocker, dit is een versleuteling tool die je schijfvolume kan versleutelen met een 128-bits of 256-bits AES-codering en de TPM van je computer. Daarnaast zijn er ook diverse bedrijfsbeheer- en implementatie tools beschikbaar, waaronder de Azure-integratie en functies zoals toegewezen toegang, dynamische provisioning, kioskmodus configuratie, Hyper-V, Windows Sandbox en een volledige Windows Remote Desktop-ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *