Inloggen op Telenet of XS4ALL webmail: 3 handige tips

We maken tegenwoordig bijna allemaal gebruik van e-mail. Niet alleen is het ontzettend handig voor school of werk, maar ook in het dagelijks leven is het een handig hulpmiddel. Heb je problemen met inloggen op je webmail? Weet je zeker dat je het juiste wachtwoord hebt ingetoetst, maar kun je nog steeds niet inloggen? Om je problemen te verhelpen, zetten we drie handige e-mail tips voor je op een rij. 

Verschillende webmails

Voordat we je meer vertellen over het inloggen op webmail, willen we je iets uitleggen over de verschillende soorten mailprogramma’s. Omdat e-mail erg belangrijk is geworden, zijn er steeds meer verschillende programma’s bijgekomen. Veel hiervan zijn gratis, denk bijvoorbeeld aan Outlook of Gmail, maar er zijn ook providers waarbij je moet betalen. Welk e-mailprogramma gebruik jij? Is dit Apple mail of Telenet webmail? Elke provider werkt namelijk net even anders en inlogproblemen kunnen dan ook op een andere manier verholpen worden.

Inloggen op Telenet

Wil je graag inloggen op Telenet webmail, maar lukt dit niet? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij problemen ervaart. Telenet webmail werkt het beste met de nieuwste browser versies. Hierbij moet je denken aan Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Installeer deze dus waar mogelijk op je apparaat. Inloggen op Telenet webmail kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld naar de startpagina surfen op het internet, maar het is ook mogelijk om de Telenet Mobile-app te downloaden. Deze is helemaal gratis en kan je gebruikservaring verbeteren. Ben je je e-mailadres of wachtwoord vergeten van je mailaccount? Als je je wachtwoord wilt wijzigen, moet je ervoor zorgen dat je verbonden bent met een Telenet verbinding vanuit huis. 

XS4ALL webmail

Ben je in het bezit van een XS4ALL webmail account? Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze gemakkelijk wijzigen in het beheeraccount. Dit doe je door naar de wachtwoord reset pagina te gaan. Vervolgens wordt er logischerwijs gevraagd naar je gebruikersnaam of relatienummer. Nu denk je misschien wat is mijn gebruikersnaam of relatienummer? Je gebruikersnaam is je e-mail, maar dan zonder @xs4all erachter. Het relatienummer vind je op je rekeningafschriften. Echter, het invullen van één van de twee is genoeg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *