Sneller en beter verbonden zijn? Kies dan voor zakelijk internet!

We kunnen gerust stellen dat alle moderne mensen tegenwoordig steeds meer afhankelijk zijn geworden van de virtuele wereld. Zakelijk internet helpt iedereen om vlotter en sneller met elkaar verbonden te blijven. Het bedient een tal van online activiteiten, zoals het verwerken van transacties, contact maken met klanten, communiceren en het uitvoeren van dagelijkse zakelijke routines. Dit verklaart waarom een regulier internetabonnement voor jou als zakenman/-vrouw niet voldoende zal zijn. Ben jij klaar voor de overstap naar zakelijk internet?

Het voordeel van zakelijk internet

Een regulier internetabonnement is geschikt voor informele gebruikers of mensen die geen grote stabiliteit of hoge internetsnelheid nodig hebben. Aan de andere kant is het zakelijk internet verplicht als je een zakenman bent of een van die mensen bent die online thuis werkt. Om je te helpen de kloof tussen residentiële en zakelijke versies te begrijpen, zijn er verschillende aspecten die je moet leren. Het is bijvoorbeeld niets anders dan de snelheid. Terwijl je ongeveer 1 Mbps tot 25 Mbps kunt krijgen via thuisinternet, zou het zakelijke internet je tot 2.000 Mbps opleveren. Deze snelheid is nodig als je klanten wilt bedienen, klanten online wilt ontmoeten en dagelijkse zakelijke activiteiten soepeler wilt uitvoeren.

De verbluffende kwaliteit van zakelijk internet

Een uitstekende verbindingssnelheid die door dit type service wordt geboden, is één ding. Je kunt echter ook nog profiteren van andere functies, waaronder een statisch IP-adres. Het is veiliger en betrouwbaarder, in tegenstelling tot het dynamische IP-adres dat wordt aangeboden door een residentiële internetservices. Klant zijn van een zakelijk internet pakket geeft je ook de mogelijkheid om je netwerk te hosten voor servers en bestandsopslag. Vervolgens heeft het te maken met de toewijzing van bandbreedte. Een zakelijk internet biedt je een speciale bandbreedte, P2P of point-to-point genaamd, die zorgt voor een robuuste verbinding. Ten slotte krijg je een uitstekende klantenservice die je de klok rond helpt, ongeacht de problemen. Sommige bedrijven bieden je zelfs VIP-klantenondersteuning.

Nog een belangrijk punt 

Hoewel het waar is dat zakelijk internet je betere snelheid, stabiliteit en veiligheid biedt, is het ook duurder dan een gewone of residentiële internetverbinding. Internet voor consumenten kost meestal rond de €20 per maand. Aan de andere kant moet je maandelijks tot € 500 uitgeven om internet zakelijk te krijgen. Maar maak je geen zorgen, want het is het geld waard.

Maak je keuze!

Nu je weet waar je op moet letten tijdens het vinden van de juiste internetservice voor zakelijk internet kun je met een gerust hart de juiste keuze maken. Wij wensen je in ieder geval succes met de zoektocht en weten zeker dat je snel kunt genieten van de voordelen die zakelijk internet met zich meebrengt. Go get them (carrière) tiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *