Sportief het jaar in met je bedrijf, zo doe je dat!

Vitale mensen betekenen uiteindelijk veel meer resultaat voor je bedrijf. Het is waarschijnlijk niets nieuws meer dat fitte mensen zich langer kunnen concentreren, sneller kunnen werken en een frissere, vrolijkere uitstraling hebben naar buiten. Een uitstekende reden om jouw mensen te stimuleren het jaar fit te beginnen en dit vol te houden!

Relatiegeschenken

Je zult ongetwijfeld mensen in je bedrijf hebben die van zichzelf al fanatiek zijn met sporten en gezond eten. Maar velen hebben daarvoor een steuntje in de rug nodig. Hoe maak je een gezonde levensstijl makkelijker en leuk voor ze? Allereerst kun je mensen die gaan sporten belonen met handige giveaways voor sporters. Laat bijvoorbeeld een pet bedrukken voor ze, of hardlooparmbanden. Nieuwe gear is een hele goede reden om te beginnen met hardlopen, fietsen of een andere sport. Je kunt een boel relatiegeschenken bedrukken voor sporten, maar ook voor gezond eten. Bijvoorbeeld saladebekers.

Sportschool of bootcamp

Je kunt mensen ook stimuleren te sporten door de sport aan ze aan te bieden. Een inschrijving bij de sportschool is nog best een hoge drempel. Bied je ze korting aan bij de sportschool, of organiseer je zelf bijvoorbeeld bootcamps voor je personeel, dan zul je zien dat mensen veel sneller ‘ja’ zeggen. Ze zullen het nog leuk vinden ook! Een bootcamp kun je zelf verzinnen, als je er zelf al wat verstand van hebt. Maar je kunt er ook iemand voor inhuren. Sport stimuleren is zeker de investering waard, want je krijgt er veel voor terug. In productiviteit en uiteindelijk in resultaten.

Voedsel

Gezond leven is niet alleen sporten. Je komt er pas wanneer je ook verantwoord eet. Dat is nog effectiever dan bewegen. Heb je een kantine, zorg dan dat daar lekkere, nieuwe en gezonde gerechten worden aangeboden. Mensen zullen ontdekken dat gezond eten ook hartstikke lekker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *