Til jouw bedrijf naar een nieuw niveau

Als je een eigen bedrijf hebt, of je werkt in een hoge functie in een bedrijf, dan heb je de macht om dingen te veranderen. Er zijn meerdere dingen die je kan doen om je bedrijf soepelere te laten lopen en om van je werknemers een echt team te maken. Het is belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, maar ook dat er duidelijke grenzen zijn. Duidelijkheid is erg belangrijk en communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Door bijvoorbeeld een beëdigd vertaler engels in te huren, zorg je ervoor dat iedereen betrokken is.

Nieuwsbrieven

Als er interne nieuwsbrieven zijn, dan is het belangrijk om daar even kritisch naar te kijken. Via Attached language kun je ze ook laten professioneel laten vertalen in, bijvoorbeeld, het Engels. Tegenwoordig is bijna elk bedrijf gedeeltelijk internationaal en dan is het belangrijk om die mensen ook een stem te geven. Desnoods zend je er twee uit. Eentje in het Nederlands en eentje in het Engels. Ook is het belangrijk om alle afdeling even een stukje te geven, wat tijd en aandacht te besteden in inclusiviteit.

Marketing

Ook is het belangrijk om op de juiste manier reclame te maken. Of je bedrijf bereikbaar is voor de internationale markt maakt veel uit in waar je je advertenties op richt. Sociale media marketing is helemaal 2021 en niet zonder reden. Het heeft erg veel succes en speciaal iemand inhuren om je bedrijf op de kaart te zetten via sociale media is dus geen gek idee.

Luisteren

Het is erg belangrijk dat je veel complimenten geeft aan je werknemers. Positive feedback heeft bewezen veel meer effect dan kritiek. Dit is uit onderzoek gebleken. Ook is het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt. Zeker als je vaste klanten hebt en je hebt trouwe werknemers. Dat soort dingen zijn onbetaalbaar. En het zeker waard om tijd in te investeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *